Πάλεψε η Προοδευτική αλλά ηττήθηκε στην Νέα Ιωνία( 0-2)

Φωνάζει για  το πέναλτι και την αποβολή του Μπαντίκου

H φάση του 62΄, όπου ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι, υπέρ της Νέας Ιωνίας και αποβολή του γκολκήπερ της Προοδευτικής του Μπαντίκου, ουσιαστικά έκρινε την αναμέτρηση της Νέας Ιωνίας με την Προοδευτική, με τους Αθηναίους να κερδίζουν με 2-0.
 Μέχρι το σημείο αυτό η Προοδευτική, δεν είχε προβλήματα, σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι, ωστόσο  από το σημείο της αποβολής
με αριθμητικό μειονέκτημα δεν μπορούσε να περιμένει πολλά πράγματα.
Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων από την αρχή του αγώνα, ωστόσο δεν δημιούργησε κάποια κλασσική ευκαιρία μπροστά από την εστία του Μπαντίκου με το… ζουμί του αγώνα να είναι από το 62′ και μετά…
Σε εκείνο το σημείο ο Νησαριώτης έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Προοδευτικής, ανατράπηκε από τον Μπαντίκο και ο διαιτητής Δραγάτης ( Ανατ. Αττικής) υπέδειξε πέναλτι, το οποίο οι φιλοξενούμενοο αμφισβήτησαν έντονα .ενώ αποβλήθηκε ο Μπαντίκος αφήνοντας την Προοδευτική με 10 παίκτες.
Ο Καραχάλιος ευστόχησε από τα 11 βήματα κάνοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους, οι οποίοι μετά το γκολ δημιούργησαν δυο καλές ευκαιρίες χωρίς να καταφέρουν να τις αξιοποιήσουν. Ότι δεν κατάφεραν οι συμπαίκτες του, το κατάφερε ο Όγκμποε, ο οποίος στο 93′ έκλεψε την μπάλα σε γύρισμα προς τον τερματοφύλακα και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ : Παναγιωτόπουλος, Παυλίδης (36′ λ. τρ. Καραγιάννης), Ρόππας, Τερλελής, Αχμέτ, Σπαγής, Καραχάλιος, Τύρπος, Νησαριώτης (75′ Βογατσάς), Μάλτσι (85′ Ερέκι), Όγκμπουε
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαντίκος, Λαζουτρός, Μπόχωρης, Τούρλος, Καψαλόπουλος, Μπούμπας, Αρκουμάνης (67′ Κουβάτσος), Μακαρονάς (62′ Ζήνωνος), Μάμαλος, Αλεξίου, Μπούζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου