Σάββατο στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ με Κηφισιά ( 17.30)

Το Σάββατο (21/12) θα διεξαχθεί, τελικά, η αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Κηφισιά στο πλαίσιο της ενδέκατης αγωνιστικής του έκτου ομίλου της Γ'Εθνικής.
Η μετάθεση του ματς, που αρχικά είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή (22/12), έγινε
προκειμένου να παίξει στο ΟΑΚΑ η Καλλονή με τον Εργοτέλη στο πλαίσιο της Σούπερ Λίγκας. Βάσει των κανόνων που ισχύουν, το ματς της ανώτερης κατηγορίας έχει προτεραιότητα και έτσι αυτό θα διεξαχθεί την Κυριακή. - Το παιχνίδι της «Ένωσης» θα αρχίσει στις 17.30, αν και ώρα έναρξης του αγώνα, πέρασε από ... χίλια κύματα.
Αρχικά, ήταν προγραμματισμένο το ματς να διεξαχθεί  στις 15.00 (όπως όλα τα παιχνίδια της Γ' Εθνικής), όμως, το πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να συναντηθούν οι οπαδοί της ΑΕΚ που θα επιστρέφουν από το ΟΑΚΑ με αυτούς του Ολυμπιακού που θα πηγαίνουν στη Ριζούπολη (για το ματς με τον Απόλλωνα), έκανε τους αρμόδιους να αλλάξουν και την ώρα διεξαγωγής και να μεταθέσουν τη σέντρα για τις 17.00. Κάτι που δεν έλυνε το πρόβλημα, αφού και πάλι οριακά υπήρχε ο κίνδυνος συνάντησης. Προφανώς, οι υπεύθυνοι το αντιλήφθηκαν αυτό -έστω και με καθυστέρηση- και υπήρξε νέα αλλαγή ώρας, με το παιχνίδι να ξεκινά τελικά  στις 17.30, προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι οι οπαδοί του ΟΣΦΠ θα έχουν ήδη μπει στο γήπεδο, όταν αυτοί της ΑΕΚ θα επιστρέφουν από το ΟΑΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου