Μόνος στο ρετιρέ ο Πανελευσινιακός 2-0 το Λαύριο

Την μοναξιά της κορυφής του 5ου ομίλου απολαμβάνει από σήμερα ο Πανελευσινιακός μετα΄το εύκολο 2-0 επί του Ολυμπιακού Λαυρίου.
 Οι σταχυοφόροι έπαιξαν όσο χρειασαθηκε  απέναντι στον Ολυμπιακό, που δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός.
Ο Πανελευσινιακός άνοιξε το σκορ στο 21΄  μετά από όμορφη εκτέλεση φάουλ του σπεσιαλίστα, Ιβάν Ρούσεφ.

 Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, ωστόσο οι «σταχυοφόροι» έκλειναν σωστά τους διαδρόμους προς την εστία του Τσαλκιτσίδη.
Στο δεύτερο μέρος ο Πανελευσινιακός μπήκε αποφασισμένος να «καθαρίσει» το ματς και με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού κατάφερε να φτάσει σε ένα δεύτερο τέρμα με τον Καμίλ Κρολ, ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 2-0. 
 O Πανελευσινιακός θα μπορούσε να κάνει το 3-0 στο 90΄ όταν κέρδισε πέναλτι, όμως ο Μιχελής που το εκτέλεσε δεν μπόρεσε να νικήσει τον Παπαδόπουλο, ενώ εδώ αποβλήθηκε, και ο Τσίκλος στο 90′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Βουράνη (Λέσβου)
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ : Τσαλκιτσίδης, Ραχίμ, Πλάτανος, Ευθυμίου, Κολοβός, Ριζογιάννης, Μιχελής, Μαρής (73′ Σιδηρόπουλος), Κρολ (79′ Αλεξανδρόπουλος), Ρούσεφ (87′ Νεανίδης), Ουέλινγκτον
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ: Παπαδόπουλος, Βαφειάδης Φ., Πούλς, Τσίκλος, Βαφειάδης Σ., Μπεργιάνης (81′ Τσομπανάκης), Σαλάκου, Γιαχάεβ Α., Μπαρτσελό, Γκόντζος (56′ Βελετάκος), Γιαχάεβ Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου