Ο Εθνικός 2-0 στο Κερατσίνι

Ο Εθνικός  κάνοντας επίδειξη ισχύος στο Σχιστό, και παρουσία 500 και πλέον φιλάθλων, κέρδισε πάρα πολύ εύκολα το Κερατσίνι με 2-0.
Μάλιστα το σκορ θα μπορούσε να ήταν τουλάχιστον διπλάσιο, αν οι παίχτες του Χατζηαλέξη ήταν πιό εύστοχοι στην τελική προσπάθεια.

Το Κερατσίνι από την πλευρά  του, σε όλη την διάρκεια του αγώνα έχει ένα επιδείξει ένα πολύ καλό φάουλ του Μιρτσέτα στο 6΄ που έφυγε μόλις άουτ. Oι "κυανόλευκοι"  απείλησαν στο πρώτο λεπτό  όταν ο Σταφσουλάι έβγαλε ωραία κάθετη μπαλιά από αριστερά με τον Σαμιώτη να πιάνει την κεφαλιά αλλά  να μην  βρίσκει στόχο, ενώ στο 9ο λεπτό  σουτ από  τον Σάμιο έφυγε λίγο άουτ.
  Στο 14ο λεπτό έγινε το 0-1, όταν ο  Σούφλας έβγαλε ωραία πάσα ,  στον Παυλάκη ο οποίος σκόραρε ψύχραιμα για το 0-1.
  Στο 20 , ο Λύγκος έπιασε κεφαλιά από σέντρα του Σάμιου η μπάλα πήγαινε για μέσα, αλλά πάνω στη γραμμή , αμυντικός του Κερατσινίου έδιωξε πάνω στη γραμμή..
  Ο Σούφλας  στο 26΄  έπιασε φωτοβολίδα απο τα 25 μετρα αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Φραντζεσκάκη, ενώ ακόμη μία ευκαιρία  χάθηκε με τον Μπένα λίγο αργπόιτερα.

 Ωστόσο στο 42΄ έγινε το 0-2, όταν  Σούφλας εκτέλεσε φάουλ από τα 30 μέτρα  αφήνοντας άγαλμα τον Φραντζεσκάκη... Στο 55'  σε επέλαση του Τσαραούση από τα δεξιά και σέντρα για τον επερχόμενο Παυλάκη, η κεφαλιά του τελευταίου  κατέληξε λίγο πάνω απ΄τα δοκάρια. Από τον Εθνικό εκτός του σπουδαίου Αλ. Σούφλα πολύ καλοί ακόμη οι Παυλάκης,  Σαμιώτης, Σάμιος, από το Κερατσίνι προσπάθησνα οι Βατής, Μιρτσέα, Χατζής
Άψογη η διαιτησάι του Ηλία Σπάθα και των βοηγθών του Κοντιζά - Καλημέρη
 ΕΘΝΙΚΟΣ:Βουτσινάς,, Τσαραούσης, Μπένα, Σύρος, Γερόλυμος, Σαμιώτης Σάμιος Παυλάκης(76 ΄Γκορόγιας)Λύγκος(88΄ Παυλόπουλος), Σούφλας, Σταφσουλάι(63΄Ηλιόπουλος).

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ:Φραντζεσκάκης,Γεροπαναγιώτης,Ρωμαντζής,Παπαδόγκωνας,Βαττής,Σκορδίλης,Χατζής ,Τρουμπούνας,Μάλλης,Μιρτσέα,Μαρμαρίδης..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου