Η κρίση συνεχίζεται στον Ιωνικό..... 2-2 με την Πεύκη

Η κρίση συνεχίζεται στον Ιωνικό, οποιός  δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Πεύκης μένοντας στο οδυνηρό 2-2, που τον φέρνει πλέον 4 βαθμούς από τον Πανελευσινιακό, τον οποίο μάλιστα θα αντιμετωπίσει στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος  στις 5 Γενάρη στην Ελευσίνα.
 Ο Ιωνικός με αρκετές ελλείψεις, παρουσιάστηκε νωθρός στο α΄ μέρος, κι έδωσε την ευκαιρία στην Πεύκη να προηγηθεί στο σκορ με τον τον Τοπούζη ο οποίος εκμεταλεύθηκε ολέθριο λάθος του Κουλακάρη.

 Βεβαίως πιό πρίν 20΄, ο Μυτηλινιός διατητής Βουράνης, αρνήθηκε καθαρή περίπτωση πέναλτι  που έκανε ο γκολκήπερ της Πεύκης ο Δράμπαλης πάνω στον Πολυχρόνη.
 Ωστόσο ο Ιωνικός έφερε το παιχνίδι στα ίσα με προβολή του Σκαφτούρου στο 40΄ ο οποίος εκμεταλεύθηκε λάθος  του γκολκήπερ Δράμπαλη..
 Στην επανάληψη ο Ιωνικός βελτιώθηκε, βοήθησε σε αυτό και η είσοδος του Χρυσάφη, και του Κατσαβριά, κι έχασε τεράστιες ευκαιρίες για να προηγηθεί με τον Σκαφτούρο στο 53΄ με τον ίδιο στο 55΄ , με τον Μπερνιδάκη στο 59΄.
 Η Πεύκη έμεινε με 10 παίχτες στο 61΄ λόγω της αποβολής του Ιορδανίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά κόντρα στην ροή του αγώνα, ο Τοπούζης, στην αντεπίθεση έκανε ότι ήθελε την αμυντική γραμμή του Ιωνικού, και με άψογο  πλασέ έγραψε το `1-2.
 Ο Ιωνικός  γρήγορα αντέδρασε , και ισοφάρισε με ωραίο διαγώνιο σούτ του Κατσαβριά στο 72΄, πιέσε στοα τελευταία λεπτά, για το γκολ της νίκης , όμως η Πεύκη με μαζική άμυνα κράτησε το σπουδαίο 2-2.
 Καλύτεροι της Πεύκης οι Τοπούζης, Μαρκομιχάλης,Καρακώστας κι ο γκολκήπερ Δράμπαλης, ενώ από τον Ιωνικό, επέπλευσαν οι Σκαφτούρος, Σιμιτζής, Ατματζίδης
 Ο διατητής Βουράνης  ελέγχεται για τον μη καταλογισμό του πέναλτι στο 20΄ .

ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΤΈΛΟΣ

 Αποδοκιμασίες στο τέλος του αγώνα από τους φιλάθλους του Ιωνικού για την νέα αποτυχία της ομάδας, αποδοκιμασίες που πάντως δεν ξέφυγαν σε καμμιά περίπτωση.
 
 ΙΩΝΙΚΟΣ: Μπαμπανιώτης,  Ατματζίδης, Κουλακάρης,Μακρής, Μαριόλης, Σιμιτζής, Μπερνιδάκης, Παπασπύρος(50 ΄Χρυσάφης),  Σκαφτούρος,  Πολυχρόνης( 65΄ Κατσαβριάς), Μπεκατώρος( 80΄ Τσερκάνι)
 ΠΕΥΚΗ Δράμπαλης, Σιέρρας Α., (56 ΄Τερζής),  Κακλαμάνος,. Καρακώστας, Γκίκας,  Μάτσος,  Μπαλής( 75΄ Χριστόιπουλος), Θεοδωρόπουλος( 63΄ Κωνσταντίνου), Ιορδανίδης, Μαρκομιχάλης, Τοπούζης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου