Έτοιμες οι 2 πρώτες μεταγραφές στην Νίκαια

Γεγονός είναι οι δύο πρώτες μεταγραφές στον Ιωνικό σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του sentrasout.gr.
 Κι αν για την μιά από αυτές τις μεταγραφές, λίγο πολύ αναμένονταν, αφού μιλάμε για τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό Φάμπιο Μορείρα Ταβάρες, που προέρχεται από τον Ατρόμητο Αθηνών, η δεύτερη μεταγραφή αφορά  γνωστό μεσοαμυντικό, από ομάδα Γ΄ Εθνικής.

 Πρόκειται για 36χρονο ποδοσφαιριστή, με θητεία σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες, ο οποίος εκτιμάται ότι μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στην μεσαία γραμμή της Νικαιώτικης ομάδας.
 Πάντως το όνομα αυτού του ποδοσφαιριστή δεν ανακοινώνεται, μέχρι να εξασφαλίσει την ελευθέρας του από το σωματείο στο οποίο αγωνίζεται.
 Όσο για τον Φάμπιο να σημειωθεί ότι ο Ατρόμητος τον απέκτησε πέρυσι από την Αναγ. Γιαννιτσών, και πρόκειται για ικανότατο ποδοσφαιριστή.
 Από εκεί και πέρα στον Ιωνικό εξετάζουν την περίπτωση επίσης γνωστού στράικερ, με παραστάσεις από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα Α΄ και Β΄ Εθνικής, αλλά κι ενός  κεντρικού αμυντικού.
 Βεβαίως τουλάχιστον στην παρούσα στιγμή στον Ιωνικό το βάρος και η προσοχή στρέφεται στην  Κυριακάτικη αναμέτρηση του κυπέλλου κόντρα στον Πανελευσινιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου