Σαν σε ... προπόνηση ο Εθνικός 6-1 τον Κορυδαλλό

  Σαν σε προπόνηση ο Κορυδαλλός συνέτριψε με 6-1 τον Κορυδαλλό σε ένα παιχνίδι που η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν κάτι παραπάνω από πασιφανής..
Στο 5  ο Ηλιόπουλος έκανε φοβερή ατομική ενέργεια και έπιασε σουτ με το αριστερό που τράνταξε το δοκάρι, ενώ στο 13΄ ο Λύγκος με προβολή, έπειτα από εξαιρετική σέντρα  του Ξενιτόπουλου, και   κάθετη πάσα Ηλιόπουλου άνοιξε το σκορ.

Στο 32 από κόρνερ του Ξενιτόπουλου με πολύ φάλτσο ο Σαμιώτης πάνω στη γραμμή έκανε το 2-0.
 Ο Κορυδαλλός   μείωσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπουλέ που μόλις είχε μπει αλλαγή στο 44΄ , όμως 5 λεπτά  μετά την έναρξη της επανάληψης ο Σύρος έκανε καταπληκτική μακρινή μπαλιά στον Σταφσουλάι που έκανε κοντρόλ με το στήθος και με τη μπαλα να κατεβαίνει "τελείωσε" τη φάση εξαιρετικά για το  3-1.0
Ο Σάμιος με  εκτέλεση πέναλτι έκανε το 4-1 στο 54΄, ενώ στο 65 με ο Σταφσουλάι να εκμεταλλεύθηκε  την πάσα του Ξενιτόπουλου και έγραψε το 5-1. 
Στο 72' Ο Λύγκος έκλεισε το  σκορ, αφού προηγήθηκε  μπαλιά του Ξενιτόπουλου και εξαιρετικό στοπάρισμα του σκόρερε.
 Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Γκολέ..
ΕΘΝΙΚΟΣ: Παπαφακλής, Σπήλιος, Ξενιτόπουλος, Πολυχρονίδης, Σύρος (78΄Τσαραούσης), Σάμιος, Ηλιόπουλος (66΄Αργυρός), Σαμιώτης, Λύγκος, Παυλόπουλος, Σταφσουλάι  (62΄Παυλάκης).
ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ: Λιούμπης,Τσέκερης, Μίχας (40΄ Γιαντσίδης), Παγουρτζής, Μουστάκας, Καραθεόδωρος (40΄ Μπουλές), Κανταρτζής, Μανωλιάς, Λεκάκης, Βέττας, Καστρινόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου