Στο 90΄ ισοφάρισε ο Ιωνικός (2-2) τους Τράχωνες

Δεν μπόρεσε ο Ιωνικός να κάμψει την αντίσταση των Τραχώνων, που ίσως ήταν η καλύτερη ομάδα που πέρασε  από την Νεάπολη, και ίσως το  σημερινό 2-2 να τους αδικεί.
 Ο Ιωνικός ευτύχησε να να προηγηεθί στο 15΄ με ωραία κεφαλιά του Σκαφτούρου έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Χρυσάφη,
ωστόσο οι Τράχωνες με γρήγορη ανάπτυξη, δημιούργησαν  αρκετές φάσεις μπροστά στην εστία του Μπαμπανιώτη που ίσως ήταν ο καλύτερος παίχτης της Νικαιώτικης ομάδας.
 Στο 7΄ κοντινή κεφαλιά του Σαπαλίδη έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 18΄ πλαγιοκόπηση  από τον Σαγανά και σούτ του απέκρουσε σε κόρνερ ο Μπανιώτη.
 Ο Ιωνικός απείλησε με τον Σκαφτούρο στο 49΄ , ευκαιρία για τους Τράχωνες στο 66΄ με τον Καλιπολίτη, που απέκρουσε ο Μπαμπανιώτης, όμως στο 71΄  από ωραία σέντρα του Δριμούση ο Καλιπολίτης με κεφαλιά έκανε το 1-1 για τους Τράχωνες.
 Προσπάθησε ο Ιωνικός,   στο 77΄ ο Μπερνιδάκης νικήθηκε από τον Χώνο, στο 81΄ κεφαλιά εξ΄ επαφής του Σαπαλίδη απέκρουσε ο Μπαμπανιώτης κρατώντας το 1-1, ωστόσο στο 85΄  ο Σαπαλίδης  έφυγε στην κόντρα  τσίμπησε την μπάλα από τον Μπαμπανιώτη, και από πλάγια έκανε το 1-2 μέσα σε τρελά πανηγύηρια  για  παίχτες και παράγοντες των Τραχώνων.
 Πάντως εδώ το γήπεδο πήρε φωτιά, καθώς ο Χώνος  έκανε χειρονομία στην έξεδρα και απειλήθηκαν επεισόδια, που ευτυχώς δεν πήραν έκταση.
 Ο Ιωνικός προσπάθησε με γεμίσμα, και εκετελέσεις φάουλ του Χρυσάφη να φθάσει στην ισοφάριση , κάτι που πέτυχε στο  90΄ με καταπληκτική εκετέλεση φάουλ του Χρυσάφη.
 Από την πολύ καλή ομάδα των Τραχώνων, ξεχώρισαν οι Γούλας,  Σαγανάς, Καλιπολίτης, Σαπαλίδης, Κάρδαρης,  ενώ από τον Ιωνικό που έκανε ίσως το χειρότερο φετινό του παιχνίδι  ξεχώρισαν οι Μπαμπανιώτης, Χρυσάφης, Σταμπούλογλου.
Σχετικά καλή η διαιτησία του Βολιώτη Κρητικού.
ΙΩΝΙΚΟΣ: Μπαμπανιώτης, Καμβύσης, Μπεκατώρος(83΄ Tσαρκάνι)), Σταμπούλογλου, Νικολακόπουλος, Σιμιτζής, Μπερνιδάκης, Παπασπύρος(89΄ Ατματζίδης), Σκαφτούρος, Χρυσάφης, Κατσαβριάς( 60΄ Βασιλείου)
 ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Χώνος, Κάρδαρης, Βουρλούμης, Γαβριήλ,  Δάρρας, Γούλας,  Καλλιπολίτης( 89΄  Νικολάου),  Καραμέρης, Σαπαλίδης( 87΄ Μανωλιάδης),  Βραντάν( 70 ΄Δρυμούσης), Σαγανάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου