Απίστευτο! Καλόγρια η Ειρήνη Μερκούρη

Πλέον βρίσκεται ως δόκιμη μοναχή στην Ιερά Μονή  Ταξιάρχη της Μιτυλήνης
 
Η πανέμορφη τραγουδίστρια του λαϊκού σουξέ "μισό λεπτό" Ειρήνη Μερκούρη αφιερώθηκε στο Θεό., σύμφωνα με απόλυτα έγκυρα δημοσιεύματα.
Μπορεί για αρκετά χρόνια να αποτέλεσε τον πόθο πολλών ανδρών, αφού η Ειρήνη Μερκούρη είναι μια από τις ωραιότερες γυναίκες του ελληνικού πενταγράμμου. Ωστόσο, φαίνεται πως...


η γνωστή τραγουδίστρια πέρα από το λαμπερό πρόσωπο που έδειχνε προς τα έξω, είχε άλλο ένα πιο ιδιαίτερο, πιο πνευματικό....
Η ίδια κατά το παρελθόν είχε δηλώσει σε συνεντεύξεις της τη βαθιά της πίστη στον Θεό και φαίνεται πως αυτή ήταν τόσο μεγάλη ώστε να την οδηγήσει σε μοναστήρι.

Τώρα, δημοσίευμα της εφημερίδας "Παραπολιτικά" αναφέρει πως η τραγουδίστρια άφησε τις πίστες και γενικά τα εγκόσμια και αποφάσισε να αφοσιωθεί στον Θεό.
Η Ειρήνη άλλωστε αρκετές φορές κατά το παρελθόν έχει δηλώσει πώς πιστεύει στον Θεό και μάλιστα τον περασμένο Δεκαπενταύγουστο πήγε να προσκυνήσει στην εκκλησία της Παναγίας της Τήνου.
Το δημοσίευμα αναφέρει πως η τραγουδίστρια πήγε ως δόκιμη μοναχή σε μοναστήρι και συγκεκριμένα στην Ιερά Μονή Ταξιάρχη στη Μυτιλήνη ύστερα από ένα διάστημα με οικονομικές δυσκολίες και ελάχιστες προτάσεις για δουλειές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου