Πιο "ομάδα" ο Πανελευσινιακός απέκλεισε τον Ιωνικό στην παράταση

Παρόλα αυτά ο Ιωνικός έχασε γκολ που δεν .. χάνεται

O Πανελευσινιακός κέρδισε με 1-0 στην παράταση τον Ιωνικό μέσα στην Νεάπολη, σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι που λίγο έλειψε να μην τελειώσει ποτέ.
και πήρε την πρόκριση στη Β' φάση του Κυπέλλου της Γ' Εθνικής. 
 Οι σταχυοφόροι μπήκαν πιο δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και απείλησαν την εστία του Αδαμόπουλου , ενώ
γενικότερα στο α΄ μέρος πατούσαν καλύτερα έχοντας υπεροπλία στον χώρου κέντρου, μάλιστα στο 28' ακυρώθηκε γκολ των φιλοξενούμενων, που σημείωσε ο Ραχίμ με κοντινή κεφαλιά , καθώς υποδείχθηκε  σε θέση οφσάιντ. 
 Στην επανάληψη ο Ιωνικός ισορόπησε το παιχνίδι, ωστόσο στο 62΄ ο Κουσκουνάς  δεν εκμεταλεύθηκε το ολέθριο λάθος του Νικολακόπουλου , αφού δεν κατάφερε να "κρεμάσει" τον πορτιέρο του Ιωνικού, ο οποίος έδιωξε σε κόρνερ. Ο Ιωνικός θα μπορούσε να είχε φύγει νικητής από το γήπεδο, αλλά στο 83', στη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα, ο Μπερνιδάκης  τετ α τετ με τον Τσαλκιτσίδη στο τετ α τετ, έστειλε  την μπάλα στο δοκάρι.
 Πιό πρίν είχε προηγηθεί ένα  έξυπνο σούτ του Χρυσάφη που απέκρουσε σε κόρνερ ο Τσαλκιτσίδης.
 Το 0-0 δεν  άλλαξε  και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση.Στο 100' ο Κωνσταντινίδης έβγαλε τη σέντρα και ο Μαρής  από κοντά πέτυχε το 1-0 για τον Πανελευσινιακό, "παγώνοντας" τη Νεάπολη. Ο Ιωνικός προσπάθησε να αντιδράσει, όμως ο Σκαφτούρος στο 116' δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης. Κάπου
εκεί ξεκίνησαν τα επεισόδια, με τους οπαδούς των γηπέδουχων να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και να προσπαθούν να επειτεθούν στους φιλάθλους του Πανελευσινιακού, που είναι γεγονός, ότι  ήταν  εκρηκτικοί.
Ο διαιτητής αναγκάσθηκε να  να διακόψει το παιχνίδι για δέκα λεπτά, καθώς  ωστόσο οι άνδρες των ΜΑΤ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να επιβάλλουν την τάξη.
 Τελικά  το παιχνίδι συν\εχίσθηκε χωρία να αλλάξει κάτι.
 Στο τέλος της αναμέτρησης  είχαμε   έντονες διαμαρτυρίες κατά του προπονητή του Ιωνικού Μάρκου Δήμου, αλλά και κάποιων ποδοσφαιριστών από φιλάθλους του Ιωνικού.
 Στα εναπομείναντα τέσσερα λεπτά δεν σημειώθηκε κάτι αξιόλογο και ο Πανελευσινιακός πήρε τη νίκη με 1-0 και παράλληλα την πρόκριση.
  Με λάθη η διαιτησία του Παναγιωτόπουλου ( Αιτ/νίας), οι του Ιωνικού φωνάζουν για την φάση του γκολ, του Πανελευσινιακού  θεωρώντας τον σκόρερ οφ- σάιντ
Καλύτεροι του Πανελευσινιακού που είναι αλήθεια ότι αυτήν την στιγμή παρουσιάζεται πιό πλήρης από τον Ιωνικό, οι  Κουμπαρούλης,  Μαρής,  Κουσκουνάς, Τσαλκιτσίδης, από τον Ιωνιικό προσπάθησαν οι  Χρυσάφης, Μακρής, Σιμιτσής, κι ο μοιραίος Μπερνιδάκης
ΙΩΝΙΚΟΣ: Αδαμόπουλος, Ατματσίδης, Κουλακάρης, Νικολακόπουλος (115′ Τσαρκάνι), Μακρής, Σιμιτσής, Μπερνιδάκης, Παπασπύρος (100′ Βασιλείου), Σκαφτούρος, Χρυσάφης, Κατσαβριάς (100′ Πολυχρόνης)
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Τσαλκιτσίδης, Ραχίμ (78′ Κωνσταντινίδης), Πλάτανος, Κουμπαρούλης, Κολοβός, Ριζογιάννης, Μιχελής, Μαρής (118′ Τροϊρης), Κουσκουνάς, Ρούσεφ, Ουέλινγκτον (88′ Αλεξανδρόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου