Τσίμπησε βαθμό στο Πέραμα το Αιγάλεω

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση του Περαμαικού  με το Αιγάλεω, η οποία έληξε στο 1-1.
 Έγινε ένα παιχνίδι μέτριο έως κακό στο α΄ μέρος, ενώ στην επανάληψη έγινε ακόμη χειρότερο.
 Ο Περαμαικός ξεκίνησε καλύτερα κι  είχε σημαντική ευκαιρία να προηγηθεί με τον Βεστάκη στο 4΄ τον οποίο όμως πρόλαβαν οι αμυντικοί του Αιγάλεω.

Ωστόσο ο Περαμαικός κατάφερε να προηγηθεί σε ανύποπτη φάση με τον Ντούλια στο 27΄ , όταν εκμεταλεύθηκε τραγικό λάθος στην άμυνα του Αιγάλεω και του γκολκήπερ Κουρεπίνη.
 Το Αιγάλεω που  δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο  μπόρεσε να ισοφαρίσει στο 45΄ με  γυριστή κεφαλιά του Μιχαήλ, μετά από  εκτέλεση φάουλ του Παπουτσή, και αδράνεια στην άμυνα του Περαμαικού.
 Στην επανάληψη, παίχθηκε αντιποδόσφαιρο, με την μοναδική φάση να καταγράφεται στην εκπνοή του αγώνα όταν ο Μώτος απέκρουσε δύσκολα  φάουλ του Παπουτσή.
Ο βαθμός είναι πολύτιμος για το Αιγάλεω, παρότι δεν ήταν καθόλου καλό, και μάλιστα είχε σημαντικές απουσίες, ενώ έχασε και τον Τουρνά στο 25΄.
 Πάντως το Αιγάλεω, είχε την συμπαράσταση κάπου 200 φίλων του που πάντως συμπαρστάθηκαν στην ομάδα  τουςε σε κόσμια επίπεδα..
 Αντίθετα για τον Περαμαικό, που προβλημάτισε στο β΄ημίχρονο, τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα για την συνέχεια. 
 Σχετικά καλή η διαιτησία του Μαρκαντωνάτου( Ηλείας)
 ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ: Μώτος, Σαμαράς, Σαμλίδης( 67΄ Ανδριανόπουλος), Λαπατάς, Καραγιάννης(90΄ Μπάλλας), Ερρίκος, Ιατρού, Χατζηγιαννάκος, Βεστάκης, Ντούλιας, Λαμπρινάτος( 46΄Ίγκλι)
 ΑΙΓΑΛΕΩ: Κουρεπίνης, Κοντιζάς, Ταμπάκης, Κουτσοδήμος, Παπουτσής, Κουμπούλης, Δουκάκης, Σταύρου,. Μιχαήλ(80 ΄Πουλάκης)Τουρνάς ( 25΄. Πολυκρέτης 90΄ Ναυπλιώτης), Παυλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου