Ο Εισαγγελέας "έκλεισε" την Νεάπολη

Ο αθλητικός Ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, κ. Παναγιώτης Καρράς, ουσιαστικά κλείνει το γήπεδο της Νεάπολης, για το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι του Ιωνικού( είναι αυτό κόντρα στον Ιωνικό- το οποίο πάντως καθυστερεί αρκετά)
 Συγκεκριμένα η Πειθαρχική Επιτροπή  της
ΕΠΟ είχε απαλλάξει τον Ιωνικό για τα επεισόδια στον αγώνα Κυπέλλου με τον Κισσαμικό, ωστόσο με παρέμβαση του Ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, ο Ιωνικός τιμωρείται , με μιά αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών.
 Η απόφαση όπως γνωστοποιήθηκε από την ΕΠΟ έχει ως εξής:

 Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΡΑ κατά της  υπ΄αριθμ. 320/5-12-2013 απόφασης  της ΠΕ/ΕΠΟ  και του σωματείου ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία  την υπόθεση. Επιβάλλει  στο σωματείο ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική ημέρα.

Και λέμε κλείνει την Νεάπολη ο Εισαγγελέας, γιατι  την ερχόμενη εβδομάδα, ο Ιωνικός έχει κληθεί σε απολογία για τα  γεγονότα του αγώνα Ιωνικός - Τράχωνες, κι ασφαλώς θα ακολουθήσει, η κλήση του, για τα πιό σοβαρά γεγονότα, του αγώνα Ιωνικός- Πανελευσινιακός της περασμένης Κυριακής.
 Οι εκτιμήσεις μιλούν για επιβολή ποινή  2 αγωνιστικών για τον αγώνα με τους Τράχωνες( αφού θα θεωρηθεί υπότροπος, και με τσουχτερό  χρηματικό πρόστιμο, ενώ στην συνέχεια η ποινή για τον αγώνα με τον Πανελευσινιακό, θα ξεπερνάει τις 3 αγωνιστικές, και θα φθάνει τις 5 αγωνιστικές.
 Πάντως το Κυριακάτικο παιχνίδι Ιωνικού - Πεύκης θα γίνειμ κανποικά με φιλάθλους, στις 29.12. δεν υπάρχει πρωτάθλημα, ενώ ακολουθούν οι εξής αναμετρήσεις : Με Πανελευσινιακό στην Ελευσίνα στιος2 5/01/2014,  με  Εθνικό Αστέρα στην Καισαριανή στις 12/01/2014, έχσει Ρεπό ο Ιωνικός στις 19/02/2014, στις 26/02/2014 παίζει με την Προοδευτική  στον Κορυδαλλό, κι ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ατρόμητο Πειραιά, στην Νεάπολη στις 2/02/2014, που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου