Στο τέλος έπεσε.. ο Ατρόμητος

Επεισόδια και 2 αποβολές ο Ατρόμητος

Στο 88΄ λύγισε ο Ατρόμητος Πειραιά  στα Χανιά από τον Κισσαμικό, χάνοντας την ευκαιρία να πάρει ένα πολύτιμο βαθμό.
 Οι Καμινιώτες που παρατάχθηκαν με σημαντικές ελλείψεις  πάλεψαν με νύχια και με δόντια όμως στο τέλος δεν τα κατάφεραν, ενώ φωνάζουν και για την διαιτησάι του Μπινιχάκη.

 Ο Κισαμικός είχε μιά φλύαρη υπεροχή, όμως δεν μπόρεσε να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός μπροστά στην εστία του Λιώνη, αφού καλά στημένος στην άμυνα ο Ατρόμητος δεν ανησύχησε ιδιαίτερα..
 Ωστόσο στο 88΄ ο Χατζηλιόντας εκτέλεσε φάουλ, ο Δρακάκης γύρισε  τη μπάλα για να κάνει ωραία προσποίηση και σέντρα για τον Καρβουνιάρη, που με κεφαλιά  'έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

 Συμπλοκές - αποβολές και ξύλο
 
Ακολούθησε ένταση μπροστά από τον πάγκο του Ατρόμητου, με τον ρέφερι Μπινιχάκη να αποβάλλει τον Στρατή επειδή έφτυσε όπως αναφέρει στο φύλλο αγώνα παίκτη του Κισσαμικού ενώ έδειξε κόκκινη κάρτα και στον Παπαδόπουλο, που είχε αντικατασταθεί νωρίτερα, επειδή με βάση όσα αναφέρονται στο φ.α. χτύπησε τον εκπρόσωπο του Κισσαμικού, Καρμπαδάκη.
 Ένταση και στο τέλος του αγώνα, με συμπλοκές στα αποδυτήρια μεταξύ των παιχτών και παραγόντων των δύο ομάδων.
ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: Ρίζος, Παραλίκης, Χολέβας (46′ Ψυχουντάκης), Καρβουνιάρης, Ενγκουέμ, Κιν (76′ Μαντζιούνης), Μπάτζιο, Χατζηλιόντας, Εσόνο, Δρακάκης, Κουνπρόγλου (69′ Τσικουδάκης).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Λιώνης, Παπαδόπουλος (82′ Βασιλάκος), Γαβαλάς, Μηλιώνης, Δανασής, Στρατής, Γεωργιάδης, Λοϊζίδης (78′ Μαριόλης), Παντελίδης,Μανουηλίδης, Μυλωνάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου