Στα ημιτελικά ο Πανελευσινιακός

1-0 στην Κατερίνη τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας
 
Ο Πανελευσινιακός κατάφερε να… αποδράσει από τη Νεοκαισάρεια, κερδίζοντας με 1-0 τον τοπικό Αχιλλέα που πάντως πάλεψε το παιχνίδι, και ίσως να άξιζε καλύτερη τύχη.
 Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι με γηπεδούχους να είναι καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης ωστόσο η ομάδα της Ελευσίνας είχε την  ουσία, και πήρε την σπουδαία πρόκριση
Οι γηπεδούχοι πίεζαν από την αρχή και μάλιστα στο 12’ είχαν δοκάρι με απευθείας εκτέλεση του Νάκα. Ο ίδιος παίκτης απείλησε εκ νέου με χτύπημα φάουλ ωστόσο ο Τσακιλτσίδης στο 29’ απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 32’ ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας έμεινε με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Δημητρίου και έτσι ο Πανελευσινιακός ανέβηκε στην συνέχεια, καταφέρνοντας να φτάσει και στο γκολ που έκρινε τον αγώνα
Συγκεκριμένα στο 48’ ο Μιχελής με γυριστό σουτ νίκησε τον Σακελλαρίδη, με τους γηπεδούχους  πάντως να παλεύουν με νύχια και με δόντια αν και με 100 παίχτες, ωστόσο στην καλύτερη τους στιγμή στο 60’ο Τσακιλτσίδης νίκησε σε τετ α τετ τον Παυλίδη.
Οι Ελευσίνιοι  έχασαν τεράστια ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους στις καθυστερήσεις, με τον Ουέλινγκτον να πλασάρει αλλά ο Καπασακαλίδης έδιωξε πριν περάσει η μπάλα την γραμμή.
 Καλύτεροι του Πανελευσινιακού οι Κουμπαρούλης, Μιχελής,Τσαλκιτσίδης, Ριζογιάννης, ενώ από τον Αχιλλέα οι Παυλίδης, Δερμίσης, Τσαγκαράκης, Νάκας.
 Με λάθη η διαιτησία του Κιοτζένη ( Καβάλας)
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Σακελλαρίδης, Καπασακαλίδης, Δερμίσης, Δημητρίου, Τασίδης, Παυλίδης, Τσαγκαράκης, Ευαγγελόπουλος (47’ Μπαγγέας), Μακράκης (72’ Κυρτέγος), Νάκας, Παυλίδης (85’ Κωτσιαρίδης).
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Τσακιλτσίδης, Μιχελής, Πλάτανος, Κουμπαρούλης, Κολοβός, Ριζογιάννης, Κωνσταντινίδης, Μαρής (80’ Τροίρης), Κουσκουνάς (89’ Ραχίμ), Ρούσεφ, Αλεξανδρόπουλος (70’ Ουέλινγκτον)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου