Γκέλαρε στον ψυχωμένο Ατρόμητο Κερατσινίου το Μοσχάτο

Χτύπησε στο κεφάλι ο Καρράς

Ο Ατρόμητος Κερατσινίου  υποχρέωσε σε ισοπαλία 1-1 το Μοσχάτο, σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, που στο τέλος στιγματίσθηκε από τον τραυματισμό του αμυντικού του Μοσχάτου Βαγγέλη Καρρά, ο οποίος διεκδικώντας την μπάλα  σπρώχθηκε από αντίπαλο, με αποτέλεσμα να χτυπήσει με το κεφάλι στα κάγκελα του γηπέδου.

 Ο Καρράς μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όμως ευτυχώς όλα πήγαν καλά, και δεν είχε κάτι ανησυχητικό.
 Στο παιχνίδι τώρα το Μοσχάτο είχε την υπεροχή δημιούργησε φάσεις μπροστά στην εστία του Ατρόμητου, ωστόσο ο Ατρόμητος που φέτος έχει εξαιρετική παρουσία, κατάφερε με σωστή αμυντική τακτική, και αντεπιθέσεις, να πάρει το σπουδαίο αυτό αποτέλεσμα.
Στο 25’ ο Κολέτσης είχε δοκάρι για λογαριασμό του Ατρόμητου, ενώ  στο 39’ ο ίδιος άνοιξε το σκορ. Συγκεκριμένα, ο Κολέτσης εκμεταλλεύθηκε αδράνεια της άμυνας του Μοσχάτου και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αθανασόπουλο. Μάλιστα, ο σκόρερ στους πανηγυρισμούς του αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με 10 για τα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης. Το Μοσχάτο στην συνέχεια ανέλαβε τη πλήρη πρωτοβουλία των κινήσεων προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί την αριθμητική του υπεροχή και στο 68’ έφτασε στην ισοφάριση με κεφαλιά του Λιόλιου, και πιέζοντας ασφυκτικά γι το 2-1 που όμως δεν ήρθε-δοκάρια με τους Γκούφα 66' , Ατματζίδη 77΄.
  Μέτρια η διαιτησία του Πότογλου
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τριανταφύλλου,Μουζακίτης (85’ Γιανναρής), Χατζησεβαστός, Κουντούρης (65’ Σαπαλίδης),Χονδρουδάκης, Κεσανίδης, Χατζησταύρου Η., Τάσσης, Νομικός (75’ ΧατζησταύρουΖ.), Καθαρόπουλος, Κολέτσης.
ΜΟΣΧΑΤΟ: Αθανασόπουλος, Καρράς (90’ Παχής),Λιόλιος, Αλτόγλου, Καράκαλος (46’ Μποϊμέκ), Παπαευθυμίου, Γκούφας, Τζανής,Στούπης, Ατματζίδης, Τζιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου