Υπέβαλε παραίτηση ο Καλαιτζής στον Πολυκράτη

 Την παραίτηση του  υπέβαλε ο τεχνικός, Γιάννης Καλαιτζής στην διοίκηση του Πολυκράτη, μάλιστα ο ίδιος σε  ανακοίνωση του αναφέρει τα εξής:
"Μετα το παιχνιδι με τον Αρη Αμφιαλης εκανα γνωστο στην διοικηση της ομαδας την προθεση μου να αποχωρησω από τον συλλογο.Ο λογος εχει να κανει με ένα σοβαρο προσωπικο μου ζητημα, Μπορει η μεχρι τωρα βαθμολογικη συγκομιδη της ομαδας να ηταν φτωχη,όμως το βασικο προβλημα της ομαδας
που είναι το γηπεδικο παραμενει και θεωρω ότι θα πρεπει να γνωστοποιησω ότι οι παικτες του Πολυκρατη είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΡΩΕΣ!!!
Το κακο ξεκινησε από την αρχη της αγωνιστικης περιοδου οπου αναγκαζομασταν να κανουμε προετοιμασια σε ένα χωρο (7Χ7) !! και με τους παραγοντες να ματωνουν οικονομικα για να κανουμε προπονηση σε ένα γηπεδο κανονικων διαστασεων !!καθως κανενας από τους υπευθυνους δεν μπορουσε να δωσει λυση. Βρηκαμε ένα χωρο-γηπεδο να κανουμε προπονηση στις 23 00 το βραδυ!! ΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ , προπονηση σε γηπεδο 23 00 το βραδυ μεχρι τις 24 00!!! . Μιλαμε για εργαζομενα ατομα που θα επρεπε το πρωι να πανε στην δουλεια τους.…. αυτοι που γνωριζουν από ποδοσφαιρο καταλαβαινουν τι εννοω, αλλα Ακομα και τωρα όμως λυση δεν εχει βρεθει!!!
Θα ηθελα να ευχαριστω,την διοικηση του συλλογου για την εμπιστοσυνη που μου εδειξαν και να πω ότι ματωνουν καθημερινα για να μπορουν να προσφερουν στην ομαδα κατι, που άλλες ομαδες εχουν αυτονοητο… ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ… Αφησα για το τελος την οικογενια Κεραμιδα , και συγκεκριμενα τον Κυριο Παναγιωτη Κεραμιδα . Κυριος με ΚΑΠΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ. Σε ευχαριστω για την στηριξη , ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου