Έχουν καλή ομάδα οι... Τράχωνες

Οι Τράχωνες  πιστοποίησαν για ακόμη μιά φορά ότι δεν είναι τυχαία η φετινή τους πορεία.
 Η ομάδα του Ηλία Καλοπίτα  κέρδισαν στον Κορυδαλλό την ελλειπή Προοδευτική, με 3-2 σε ένα παιχνίδι πλούσιο φάσεις.
Η Προοδευτική ψάχνει να βρεί τον δρόμο της, και σίγουρα έχει χάσει σημαντικό έδαφος,αφού τα λάθη που έγιναν δεν διορθώνονται από την μιά στιγμή στην άλλη


Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και προηγήθηκαν με τον Δρυμούση στο 14ο λεπτό, ωστόσο η χαρά τους κράτησε μόλις για 6 λεπτά μιας και ο Καψαλοπόδας στο 20ο λεπτό ισοφάρισε με κεφαλιά.
Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για να φτάσουν σε δεύτερο τέρμα πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους και τα κατάφεραν με τον Σαπαλίδη, ο οποίος στο 43′ έκανε το 2-1 για την ομάδα του Ηλία Καλοπήτα.
Η Προοδευτική ήταν εκείνη η οποία κατάφερε να… αιφνιδιάσει τους φιλοξενούμενους με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ισοφαρίζοντας εκ νέου στο 52ο λεπτό με σουτ του Μακαρονά.
Τη λύση και το πολύτιμο τρίποντο, χάρισε στους Τράχωνες ο Γιώργος Καλλιπολίτης ο οποίος με σουτ έξω από την περιοχή στο 78′ διαμόρφωσε το τελικό 3-2.
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ : Ζήνωνος, Λαζούρας (30′ Μποχώνης), Παπαχαραλάμπους (75′ Ποτουρίδης), Τούρλος, Καψαλόποδας, Βούζας, Μακαρονάς, Μαυρουδής, Κοξαράκης (46′ Μπούμπας), Ζαχαρόπουλος, Κουβάτσος
ΤΡΑΧΩΝΕΣ : Χώνος, Κάρδαρης, Βουρλούμης, Γαβριήλ, Δάρρας, Μανωλιάδης, Καραμέρης, Γούλας, Νικολάου (55′ Καλλιπολίτης), Σαπαλίδης, Δρυμούσης (75′ Μπραντάν).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου