Μάγκικο διπλό στο ντέρμπι το Μοσχάτο



Πραγματικό ντέρμπι ήταν η σημερινή αναμέτρηση του Ερμή Κορυδαλλού με το Μοσχάτο, στο οποίο επικράτησαν οι πράσινοι του Αντώνη Δημητρίου με 3-1, παρουσία 700 και πλέον φιλάθλων των δύο ομάδων.
 Μια επιτυχία που φέρνει μόνο πλέον στην κορυφή το Μοσχάτο, αφήνοντας  πίσω τον Ερμή Κορυδαλλού.
 Το ντέρμπι τα είχε όλα,  πάθος, ένταση, όμως σε γενικές γραμμές κύλησε σε ομαλά πλαίσια.

 Ο Ερμής μπήκε φουριόζος στο παιχνίδι,  κι έφθασε κοντά στο γκολ με τον Μπαμπουλάκη στο 17΄, για να ανοίξει τελικά το σκορ στο 36΄με τον Γιαννακόπουλο.
 Το Μοσχάτο δεν φάνηκε να πανικοβάλλεται αντίθετα σταδιακά  ανέβαζε την απόδοση του, κι έγινε ιδιαίτερα απειλητικό χάνοντας μοναδική ευκαιρία με πλασέ του Στούπη στο 39΄ που απέκρουσε ο γκολκήπερ του Ερμή ο Φωτόπουλος.
 Στην επανάληψη, το παιχνίδι έγινε πιό γρήγορο, ενώ το Μοσχάτο αγωνίζονταν με 10 παίχτες λόγω της αποβολής του Καράκαλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
 Κι ενώ θα περίμενε κανείς η αριθμητική υπεροπλία, να ανέβαζε τον Ερμή, συνέβη το αντίθετο.
 Παθιασμένο το Μοσχάτο  γέμισε τους χώρους, κι έφθασε στην ισοφάριση με κοντινό σούτ του Τζιώτη στο 55΄ , μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια του αέρινου Παναγιώτη Κοντοπάνου, ενώ πάλι ο Κώστας Τζιώτης στο 64΄ ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα στο Μοσχάτο μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς των φίλων του συλλόγου..
 Στο 73΄'  ο διαιτητής Τσαμούρης, ακύρωσε γκολ που σημείωσε ο Γιασννακόπουλος ως επιθετικό φάουλ πάνω στον γκολκήπερ του Μοσχάτου Αθανασόπουλο, ενώ στο 78΄ ο Ερμής είχε την μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν ο διατητής Τσαμούρης  υπέδειξε πέναλτι σε τράβηγμα του Σταύρου, απόφαση που  επέφερε θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς Μοσχάτου.
 Ωστόσο ο Γκουμαλάτσος που ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι  είχε κακή επιλογή στέλνοντας την μπάλα άουτ.
 Στα τελευταία λεπτά όλος ο Ερμής βγήκε μπροστά για να ισοφαρίσει,  στο 92΄ έμεινε κι αυτός με 10 παίχτες λόγω της αποβολής του Γιαννακόπουλου, όμως ο  Κοντοπάνος στην αντεπίθεση σημείωσε το 3-1.
 Από τους νικητές ξεχώρισαν οι Τζιώτης, Κοντοπάνος, Καράμπελας, Τσάνης, ενώ από τον Ερμή του οποίου υστέρησαν  τα ατού προσπάθησαν οι Γιαννακόπουλος, Μαζαράκης, Μπαμπουλάκης
 Με λάθη η διαιτησία του Τσαμούρη, που έδειξε να του λείπει η αποφασιστικότητα.
ΕΡΜΗΣ : Φωτόπουλος, Φραγκουδάκης (67’ Ζάζας), Σιδηρόπουλος, Μαζαράκης, Γρηγοριάδης, Γκουμαλάτσος, Φούντας (60’ λ.τρ. Σατάλογλου), Γιαννακόπουλος, Μπαμπουλάκης, Τσατσαρωνάκης, Σταύρου.

ΜΟΣΧΑΤΟ: Αθανασόπουλος, Καρράς, Καράμπελας, Παπευθυμίου, Καράκαλος, Τσάνης (87’ Αλτόγλου), Ατματσίδης (85’ Λιόλιος), Στούπης (90’ Μποϊμπέι), Γκούφας, Κοντοπάνος, Τζιώτης.




































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου