Δύσκολα , αλλά δίκαια η Α.Ε. Μ.Αετού Ολυμπιάδας τον Αχιλλέα

Ανώτερη η Ολυμπιάδα κέρδισε δύσκολα αλλά απόλυτα δίκαια με 1-0 τον Αχιλλέα που προσπάθησε με αμυντική τακτική  για τον βαθμό της ισοπαλίας.
 Μέτριο το α΄ μέρος με την Ολυμπιάδα να έχει φλύαρη υπεροχή, και την μεγάλη ευκαιρία να την χάνει στο 44΄ ο Αχιλλέας με τον  Τσολάκου, όμως το πλασέ του  απέκρουσε ο Ανυφαντάκης.

Στην  επανάληψη το γήπεδο έγειρε, και παίχθηκε στο μισό γήπεδο, αλλά πότε η αστοχία των παιχτών της Ολυμπιάδας πότε ο γκολκήπερ του Αχιλλέα ο Σαπάτης κρατούσε ανέφαφη την εστία της ομάδα του.
 Δύο δοκάρια για τους νικητές με τον Κοτσιοβό στο 63΄ και τον Λόη στο 71΄ , και πολλές χαμένες ευκαιρίες, για να έρθει στο 75΄ ο Γρηγοράκος σε φάση διαρκείας και από κοντά να κάνει το 1-0. Λίγο αργότερα ο Λόης από κοντά απέτυχε να κάνει το 2-0  στέλνοντας την μπάλα άουτ, όπως και ο Νομικός Ν. στο 87΄ .
 Καλύτεροι των νικητών οι Κοτσιοβός,Τόρα,Νομικός Αθ. Γκούβερος, ενώ από τον Αχιλλέα οι Σαπάτης, Μαρλαφέκας    Εξαιρετική η διαιτησία του Ορφανού, και των συνεργατών του Γκολέ, Τζίκα.
 Α.Ε.Μ.ΑΕΤΟΥ/ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ: Ανυφαντάκης,Σταυριανός( 46΄ Γρηγοράκος), Νομικός Αθ., Κοτσιοβός, Νερσεσιάν, Τόρα,Ξένος ( 75΄  Νομικός Ν.), Λόης, Γκούβερος, Κατσούλης
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Σαπάτης,Μπούνας, Κοντογιώργης, Μπουρογιαννόπουλος( 80΄ Φίλης), Κατσάρας, Δρακόπουλος,Δημήτρης, Κεφαλάς( 72΄ Κεφάκης), Τσολάκου, Μαρλαφέκας, Κουτσουμπής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου