Μεταγραφές Ιανουαρίου: "Μόνο φήμες" - δεν αλλάζει τίποτε

Επειδή πολλά ακούγονται περί αλλαγών στην προσεχή μεταγραφική περίοδο, και αλλαγή της διάταξης που δεν επιτρέπει μεταγραφική κίνηση στους ποδοσφαιριστές που έκαναν μεταγραφή το καλοκαίρι, να  σημειώσουμε ότι δεν υπάρχει καμμιά αλλαγή, με οποιαδήποτε τρόπο.
 Κάτι που σημαίνει, ότι ποδοσφαιριστής που πήγε σε
ερασιτεχνική ομάδα το καλοκαίρι δεν μπορεί να μετακινηθεί στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με κανένα τρόπο, ούτε και με τον τρόπο της αποδέσμευσης.
 Να σημειωθεί ότι ομάδα που  σε ομάδική αποδέσμευση, έχει μέσα ποδοσφαιριστή που αποκτήθηκε το καλοκαίρι, αντιμετωπίζει τον κίνδυνο βαριάς καμπάνας που φθάνει μεταξύ άλλων και σε πρόστιμο ύψους 2.500 ευρώ.
Ενώ η ποινή για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή - αν του καταλογισθεί δόλος, φθάνει μέχρι και 3 χρόνια απαγόρευσης να συμμετέχει σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν και οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής από το καλοκαίρι που μας πέρασε.
 Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι Ερασιτέχνης που έκανε μεταγραφή το καλοκαίρι, μπορεί να μετακινηθεί αυτήν την περίοδο μόνο σε ομάδα της Β΄ Εθνικής.
 Και κάτι άλλο πολύ σημαντικό!!
 Επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που  υπέγραψε το καλοκαίρι  στην "τάδε"  Επαγγελματική ομάδα, και πρίν ήταν σε  Ερασιτεχνική ομάδα, το προσεχή Ιανουάριο  εφόσον μείνει ελεύθερος δεν μπορεί να μετακινηθεί σε ομάδα Γ΄ Εθνικής, η σε οποιαδήποτε ερασιτεχνική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου