Σε ρυθμούς ΑΕΚ το Αιγάλεω

7.000 εισιτήρια θα κυκλοφορήσει το Αιγάλεω

Ανοιχτό θα είναι όλο το γήπεδο του Αιγάλεω για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στις 5/1, καθώς εξασφάλισε άδεια και για την εξέδρα στη Λεωφόρο Θηβών.
Αν και το Σίτι κινδυνεύει με τιμωρία της έδρας του για τα επεισόδια με τον Ερμή Ζωνιανών, δεν θα αφορά το επικείμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης». Ετσι, η
διοίκηση του συλλόγου της οποίας ηγείται ο Γιώργος Γιανναράκης προχώρησε την Παρασκευή σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να είναι ανοιχτό όλο το γήπεδο στο σημαντικό αυτό παιχνίδι.
 Στο Αιγάλεω γνωρίζουν ότι μια καλή διαχείριση σε αυτό το παιχνίδι θα αποφέρει σημαντικά έσοδα στην ομάδα σε μιά πολύ δύσκολη οικονομική περίοδο.
Ο  πρόεδρος του Αιγάλεω  σε δηλώσεις του τόνισε μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις κινήσεις που έγιναν για να ξεπεραστεί το πρόβλημα με την κλειστή εξέδρα. Αναλυτικά η δήλωσή του:
«Χθες ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η διαδικασία αδειοδότησης της εξέδρας επί της Λεωφόρου Θηβών του γηπέδου «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» , ενόψει του αγώνα μας με την ΑΕΚ ο οποίος ως γνωστόν θα διεξαχθεί στην έδρα μας, την Κυριακή 5 Ιανουαρίου του 2014.
Κατόπιν των απαραίτητων ενεργειών της διοίκησης και εμού προσωπικά, αλλά και με τη στήριξη του Δημήτρη Καλογερόπουλου από την Περιφέρεια Αττικής, έγινε τελικά εφικτό το γήπεδό μας να λειτουργήσει με διαθέσιμες όλες τις κερκίδες του, κάτι που αναμένεται να οδηγήσει σε εξάντληση ολόκληρου του αριθμού των εισιτηρίων που πρόκειται να εκδοθούν.
Θέλω να πληροφορήσω τους φιλάθλους μας ότι έχουμε προβεί σε όλες τις σχετικές κινήσεις, προκειμένου η διεξαγωγή του ιστορικού αυτού παιχνιδιού να είναι απρόσκοπτη και για αυτόν ακριβώς το λόγο παρέστην σε χθεσινή σύσκεψη όλων των εμπλεκόμενων φορέων, περιλαμβανομένων των αστυνομικών αρχών.
Καλούμε τον κόσμο του Αιγάλεω να δώσει το παρών στην αναμέτρηση, ενισχύοντας αφενός με τον παλμό τους τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας, αλλά και προστατεύοντας αφετέρου τα συμφέροντα του συλλόγου με την άψογη στάση και συμπεριφορά τους. Τέλος, καλωσορίζουμε την ομάδα της ΑΕΚ και ευχόμαστε όλα να κυλήσουν σε αθλητικά επίπεδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου