Η θέση των Rangers για την "κρίση" στον Ιωνικό


Πολλά ακούσθηκαν και ακούγονται γύρω από τα τεκτενώμενα στον Ιωνικό, ωστόσο η θέση των  οργανωμένων φίλων του Ιωνικού, εκφράζεται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας, όπου μεταξύ άλλων αναφέρονται:
"Το παιχνίδι τελείωσε με τον Πανελευσινιακό να παίρνει την πρόκριση και τον Ιωνικό να καλείται να διαχειριστεί την κρίση που δημιουργήθηκε στην ομάδα, αφού η ήττα έφερε μεγάλες αντιδράσεις από τον κόσμο.

Μπορεί στο παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό ο Ιωνικός να έπαιξε καλά, όμως η κάκιστη αγωνιστική εικόνα που δείχνει η ομάδα από το ξεκίνημα σχεδόν του πρωταθλήματος και το μερίδιο ευθύνης του προπονητή σε αυτή την κατάσταση, οδήγησαν τον κόσμο σε έκρηξη. Το έναυσμα δόθηκε από τους δεκάδες φουσκωτούς που βαφτίστηκαν... "φίλαθλοι" της Ελευσίνας (χαρακτηριστικό ότι αν και στην εξέδρα των φιλοξενούμενων βρίσκονταν 100 περίπου άτομα, το γκολ πανηγυρίστηκε μόνο από καμιά 20αριά (!!!), αφού οι υπόλοιποι αρκέστηκαν να προκαλούν με χειρονομίες). 
Μπορεί οι φουσκωτοί να ξεφούσκωσαν απότομα όταν ζόρισε η κατάσταση, γεγονός όμως είναι ότι τέτοιες καταστάσεις κάνουν κακό στον Ιωνικό και απαιτούνται λύσεις ώστε να επανέλθει η ηρεμία στις εξέδρες. Τελεσίγραφα, λάσπη και λεκτικές επιθέσεις στον κόσμο όχι μόνο δεν βοηθούν, αλλά θα κάνουν ακόμη χειρότερο το κλίμα. Δεν θα πρέπει να ξεχνάει κανείς, ότι ο κόσμος είναι η ζωή του Ιωνικού κι ότι έδωσε τα πάντα δύο χρόνια όχι μόνο για να μείνει ζωντανή η ομάδα, αλλά και να την παραδώσει πρωταθλήτρια σε αυτόν που ονειρευόταν. Αντί να τον αφορίζουν, καλό θα είναι να τον ακούσουν.  Το μοναδικό όπλο του Ιωνικού είναι ο κόσμος κι όχι οι άσχετοι με την ομάδα που τον κατηγορούν. Ο Σύνδεσμος των Rangers βρίσκεται 24 ολόκληρα χρόνια δίπλα στον Ιωνικό, όχι πέντε μήνες. Ο αρχηγός είναι ιστορία του Ιωνικού, οι υπόλοιποι χρειάζονται πολυετή προϋπηρεσία πριν πιάσουν στο στόμα τους το Σύνδεσμο. Μην το ξεχάσει κανείς αυτό."
* από το site www.Rangers.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου