Μεταγραφές super leauge, ετοιμάζει ο Ιωνικός

Τουλάχιστον 3-4 μεταγραφές επιπέδου super leauge, είναι αποφασισμένος να κάνει ο Ιωνικός στην προσπάθεια του να χτυπήσει το πρωτάθλημα. Ο χρηματοδότης του συλλόγου ο κ. Μιχάλης Σπανός, ήδη έχει ξεκινήσει επαφές  με μάνατζερ, και ομάδες, προκειμένου, να επιλέξει τους παίχτες αυτούς που αναμένεται να κάνουν την διαφορά.Πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον ο ένας από αυτούς θα είναι από το ρόστερ των επαγγελματιών ποδοσφαιρτιστών του Ατρόμητου Αθηνών.

 Από εκεί και πέρα στον Ιωνικό η προσοχή στρέφεται στην αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπίακό Λαυρίου στην Κερατέα, όπου η νίκη είναι μονόδρομος, ώστε να μην χαθεί άλλο έδαφος από την κορυφή.
Ο Γιώργος Μαργιόλης που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και ακολουθεί το πρόγραμμα προπονήσεων και ο Τίμος Κουλακάρης που εξέτισε ποινή μιας αγωνιστικής επιστρέφουν και τίθενται στη διάθεση του Μάρκου Δήμου.
Παραμένουν εκτός αγωνιστικής δράσης ο Θόδωρος Κουμουλίδης λόγω τραυματισμού, ο Άγγελος Δημητρίου που θα εκτίσει τη δεύτερη από τις τρεις αγωνιστικές της ποινής που του επιβλήθηκε λόγω της αποβολής του στον εκτός έδρας αγώνα με τον Κισσαμικό, όπως επίσης και οι μακροχρόνια τραυματίες Μακρυωνίτης, Μπουλούλης, Κουτσογιαννόπουλος και Τσακίρης.
 Σίγουρα στο πλευρό τους οι ποδοσφαιριστές του Ιωνικού θα έχουν γύρω στους 200 φιλάθλους τους που αναμέρνεται να εκδράμουν στην Κερατέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου