Η Πεύκη 1-0 τον Ατρόμητο

Παραιτήθηκε ο Λαιβεράς στα Καμίνια

Καλύτερη σε γενικές γραμμές η Πεύκη κέδισε με 1-0 τον Ατρόμητο Πειραιά, που για ακόμη ένα ματς  έχασε στις λεπτομέρειες.
   Το μοναδικό τέρμα πέτυχε ο Καρακώστας, στο 90΄ λυτρώνοντας  την Πεύκη, σκοράροντας με κοντινό σουτ, εκμεταλλευόμενος τη σέντρα του Τσιφλίδη και σύγχυση που δημιουργήθηκε στην περιοχή.

 Η Πεύκη  αξίζει να σημειωθεί ότι  δημιούργησε φάσεις κι είχε δύο δοκάρια με σουτ του Ιορδανίδη στο 10' και  κόρνερ του Τσιφλίδη στο 64'.
 Σχετικά καλή η διαιτησία του Κακριδή, Μπουρτζοβίτης-Σπηλιώτης (Κορινθίας), αξίζει να σημειωθεί ότι απέβαλε τον Γκίκα με δεύτερη κίτρινη αν και είχε αντικατασταθεί, και καθόταν στον πάγκο για διαμρτυρία.
ΠΕΥΚΗ : Δράμπαλης, Κολιός, Κακλαμάνος, Καρακώστας, Τερζής, Μάτσος (77' Σεμπέκος), Μπαλής (46' Μπιταξής), Γκίκας (62' Τσιφλίδης), Ιορδανίδης, Τοπούζης, Επιτροπάκης.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ : Λιόνης, Παντελίδης, Γαβαλάς (54' Κεσανίδης), Βασιλάκος, Γεωργούλης, Στρατής, Δανασής, Λοϊζίδης, Κρητικός, Καλογιάννης, Μυλωνάς (66' Μανουλίδης).



* Την παραίτηση του υπέβαλε μετά το τέλος του ο αγώνα ο τεχνικός Βαγγέλης Λαιβεράς, μιά παρίτηση που  σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ΄έγινε αποδεκτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου