Δυσκολεύθηκε ο Πανελευσινιακός 2-0 την Προοδευτική

Πολύ πιό δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό 2-0 κέρδισε ο Πανελευσινιακός την Προοδευτική
Στο  13' ο Κουσκουνάς με κεφαλιά  άνοιξε το σκορ και στο 89' ο νεοαποκτηθείς Δουκάκης, που έφυγε στην πλάτη της άμυνας, "τσίμπησε" την μπάλα από τον Μπαντίκο και ανενόχλητος πλάσαρε σε κενή εστία για το 2-0.
 Η Προοδευτική παρά τις ελλείψεις της  άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και θα μπορούσε τουλάχιστον να είχε
ισοφαρίσει αφού σε τουλάχιστον δύο φάσεις έχασε μοναδικές ευκαιρίες.
 Στο 30΄ ο Αλεξίου εκμεταλεύθηκε λάθος στην άμυνα των Ελευσίνιων , και δεν μπόρεσε να  στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 74΄ ο Νυφαδόπουλος έχασε επίσης σπουδαία ευκαιρία.
Με λάθη η διαιτησία του Τζουανόπουλου, Τσιρίνης-Γκοτσόπουλος (Αχαϊας), στο 90΄ απέβαλε τον Δουκάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Από τον Πανελευσινιακό που είναι στην 2η θέση ένα πόντο πίσω από τους Τράχωνες, ξεχώρισαν οι Κουσκουνάς, Δουκάκης, Ρούσεφ, Κοκίνης, από την Προοδευτική πάλεψαν οι Αλεξίου, Μακαρωνάς, Καψαλοπόδας, Τούρλος.
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Τσαλκιτζίδης, Κωνσταντινίδης, Πλάτανος (63' Κολοβός), Κοκκίνης, Παπαπαναγιώτου, Ριζογιάννης, Μιχελής, Μαρής, Κουσκουνάς, Ρούσεφ (88' Μακρίδης), Δουκάκης
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ : Μπαντίκος, Κολιούσης (65' Κατσίβελας), Παπαχαραλάμπους, Καψαλόπουλος, Τούρλος, Βούζας, Κοξαράκης (60' Μάμαλος), Μακαρωνάς, Κουβάτσος, Αλεξίου, Ποτουρίδης (70' Νυφαδόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου