Νίκη ανάσα ο Περαμαικός 2-1 τον Πανναξιακό

Nίκη ανάσα για τον Περαμαικό με 2-1μ επί του Πανναξιακού σε ένα παιχνίδι τελικός και για τις δύο ομάδες.
 Ο Περαμαικός ειδικά στο β΄ μέρος ήταν εξαιρετικός, με τον  Αλέκο Κακλαμάνο στο ντεμπούτο του να είναι  η ηγετική μορφή στην επίθεση των πρασίνων. 
 Ο πολύπειρος στράικερ  άνοιξε το σκορ, ενώ  σέρβιρε το 2-0 στον Ιούλιο Λαμπρινάτο Στο πρώτο ημίχρονο, ο κυκλαδίτες
μπήκαν πιο δυνατά, προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν και έδειχναν στα πρώτα λεπτά πιο "ομάδα" απέναντι σε έναν Περαμαϊκό που προσπαθούσε να βρεί τα πατήματα του.
 Από το 20' και μετά όμως, οι γηπεδούχοι άρχισαν να πατούν καλύτερα, ισορρόπησαν το παιχνίδι και άρχισαν να πιέζουν, χωρίς όμως (όπως και οι φιλοξενούμενοι άλλωστε) να δημιουργήσουν την μεγάλη ευκαιρία.
  Στην επανάληψη, εμφανίστηκε στο γήπεδο ένας άλλος Περαμαϊκός, που  επικράτησε ολοκληρωτικά στο χώρο του κέντρου, με οργανωτή τον Νταλάκο, αλλά και εξαιρετικούς τους  Σεβάι, Ερρίκο , και  έτοιμους να σκοράρουν ανα πάσα στιγμή οι Κακλαμάνος, Λαμπρινάτος.
Οι "πράσινοι" εκλεισαν τον Πανναξιακό στα καρέ του,  Λαμπρινάτος και Σεβάι έχασαν δυο καλές ευκαιρίες και το άγχος άρχισε να βαραίνει τα πόδια. 
Την λύση πάντως την έδωσε η  κλάση του Αλέκου Κακλαμάνου στο 77΄ με ένα κατπληκτικό σούτ μετά από σέντρα του Σεβάι για το 1-0,  ενώ στο 85΄  ο Κακλαμάνος σέντραρε, και ο Λαμπρινάτος πέτυχε το 2-0.
Στον αντίποδα, ο Πανναξιακός είχε μια πολύ καλή στιγμή στο 81' αλλά το τεχνικό σουτ του Ρόβα έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Μώτος, ενώ το πέναλτι-γκολ του Ντούκα στο 94' (θεαματική η πτώση του Αλβανού φορ στην προβολή του Γεωργιάδη, αλλά ο κακός σε γενικές γραμμές Μεσσήνιος διαιτητής Νικολόπουλος έδειξε αβίαστα την άσπρη βούλα), το μόνο που πρόσφερε στους φιλοξενούμενους ήταν η μείωση του σκορ (2-1). 
Από τον Περαμαικό  εισδικά του β΄ μέρους  εξαιρετικοί οι Κακλαμάνος, Νταλάκος,  Σεβάι, Ερρίκος, Λαμπρινάτος, ενώ από τον Πανναξιακό πάλεχψαν οι  Ντούκα,Κατσάνης, Βούλγαρης.
  Κακή σε γενικές γραμμές η διαιτησία του Νικολόπουλου. Πολλές ανάποδες υποδείξεις, ανοχή στο σκληρό παιχνίδι των φιλοξενούμενων (η αποβολή με δυο κίτρινες του αρχηγού Κατσάνη στο 88' ήρθε όταν τα πάντα είχαν κριθεί) και αποκορύφωμα το αυστηρό πέναλτι στο τέλος. .
ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ: Μώτος, Σαμαράς (64' Ανδριανόπουλος), Χατζηγιαννάκος, Καραγιάννης (73' Ιατρού), Λαπατάς, Νταλάκος, Ερρίκος, Λαμπρινάτος, Κακλαμάνος, Σιδέρης (55' Γεωργιάδης), Σεβάι.
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: Τσαιλάκης, Κατσάνης, Τσαρτσάρας, Ανδρεόπουλος (80' Λίμα), Μεσημέρης, Παναγιωτίδης, Καρούσης (86' Ευριπιώτης), Μποδώνιας (64' Μπανακάκης), Βούλγαρης, Ρόβας, Ντούκα












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου