Η Α.Ε. Σαρωνικός Αίγινας 3-0 το Μοσχάτο

Φωτιές έβγαζε σήμερα στην Αίγινα η τοπική Α.Ε. Σαρωνικός, συντρίβοντας με 3-0 την  μέχρι πρότεινος αήττητη Α.Ε. Μοσχάτου.
Οι Αιγινίτες  ήταν εξαιρετικοί στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, σε αντίθεση με το Μοσχάτο, που πραγματοποίησε τη χειρότερη φετινή του εμφάνιση, τρεις ημέρες πριν τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στον Εθνικό.

Οι γηπεδούχοι  μπήκαν φουριόζοι στον αγώνα και στο 18’ άνοιξαν το σκορ, καθώς έπειτα από σέντρα του Νεκ. Μπακόμητρου ο Ψαρρής με πλασέ στην κίνηση έγραψε το 1-0 για την Α.Ε. Αίγινας.
Το 2-0 στο 52’ όταν ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μπακόμητρου ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά πέτυχε το 2-0, ενώ το θριαμβευτικό 3-0 σημειώθηκε στο 73’ όταν μετά από μπαλιά του Μπακόμητρου προς τον Γκοντζούλια, ο Τσάνης στην προσπάθειά του ν’ αποκρούσει την μπάλα, την έστειλε στο βάθος της εστίας της ομάδας του.
 Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Καλημέρη.
Α.Ε. ΑΙΓΙΝΑΣ: Μπακόμητρος Κ., Μαργαρώνης (63’ Μαντόλιας), Κλώνος, Πάλλης, Παπαδόπουλος, Καλαφάτης, Πασχάλης, Ψαρρής (87’ Λαδιάς), Γκοντζούλιας (81’ Πασφαντόπουλος), Μπακόμητρος Ν., Μπιζιώτας.
ΜΟΣΧΑΤΟ: Αθανασόπουλος, Καρράς, Παπακαλοδούκας (58’ Ντόνης), Απτόγλου (46’ Ατματζίδης), Ρωμανός, Παπαευθυμίου, Τσάνης (76΄’ Λιόλιος), Στούπης, Κοντοπάνος, Γκούφας, Καράμπελας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου