Παλαιοχωρίτης:"Είμαι υποχρεωμένος να πάρω θέση"

Παίρνει θέση ο εκ των ηγετών των οργανωμένων φιλάθλων του Ιωνικού, ο Στέλιος Παλαιοχωρίτης αναφορικά με το καυτό προσεχές ντέρμπι Προοδευτικής- Ιωνικού, και τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει,μετά την απαγόρευση στον φίλαθλο κοσμο του Ιωνικου,να παρακολουθήσει το μεγάλο παιχνίδι.
Ο Στ. Παλαιοχωρίτης - ο οποίος διετέλεσε και πρόεδος των Νικαιωτών στα 2 πέτρινα χρόνια που προγήθηκαν - με
προσωπική του ανάρτηση, σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει:"Γράφω σπάνια αλλά λόγω των τελευταίων γεγονότων είμαι υποχρεωμένος να πάρω θέση. Ολοι ξέρουν ότι το παιχνίδι με την Προοδευτική δεν είναι απλό παιχνίδι είναι το ένα από τα τρία el classico της Ελλάδας (ΟΣΦΠ-ΠΑΟ, Αρης - ΠΑΟΚ και Ιωνικός-Προοδευτική).
Ο κόσμος έπρεπε να είναι παρών άσχετα αν κατά την κρίση κάποιων αυτό θα ήταν καλό ή κακό. Ο Ιωνικός έχει λαό και οι εκάστοτε διοικήσεις καλούνται να διαχειριστούν τη δυναμική αυτή. Η δύναμη αυτή μας ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες ομάδες της σειράς κι έχει κάνει τον Ιωνικό γνωστό σε όλη την Ελλάδα κερδίζοντας τον σεβασμό ή το φόβο των αντιπάλων μας.
Προσωπικά την Κυριακή θα είμαι στην πλατεία αλλά δεν θα πάω στο γήπεδο. Θα ακολουθήσω την απόφαση για απαγόρευση γιατί η πείρα μου στα γήπεδα και τα μηνύματα που λαμβάνουμε για την αντιμετώπιση της αστυνομίας δείχνουν ότι θα υπάρξει πρόβλημα στους οπαδούς της ομάδας μας και μόνο. Ο Ιωνικός είναι το δεύτερο καλύτερο μετά την οικογένεια κι αυτό πρέπει να ισχύει για όλους μας. Δεν υπάρχει γηπεδικός φόβος, υπάρχει ανησυχία για προσαγωγές και συλλήψεις και σα μεγαλύτερος νιώθω την ανάγκη να προστατεύσω τον κόσμο μας. Πιθανώς να κάνω λάθος, όμως δεν μπορώ να πάρω το ρίσκο της μεταφοράς των φιλάθλων στο κοτέτσι.
Παράκλησή μου προς τον κόσμο να σταματήσει κάθε αντιπαράθεση με τη διοίκηση για το καλό της ομάδας κι ελπίζω στο τέλος της χρονιάς να είμαστε πρωταθλητές."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου