Οργή για Βουράνη στο Πέραμα

  Για χειρουργείο χωρίς αναισθητικό μιλάει ο Περαμαικός
 
"Βράζουν" στον Περαμαϊκό με τον διαιτητή Βουράνη και τους βοηθούς του Φλώτσιο και Σόφο, τους οποίους θεωρούν αποκλειστικά υπεύθυνους για την ήττα της ομάδας από τον Μανδραικό. Σε ανακοίνωση που απέστειλαν οι "πρασινοι" στα μέσα ενημέρωσης πνέουν μένεα κατά του διαιτητικού τριο της Μάνδρας, τονίζοντας ότι στο εξής θα προστατέψουν με κάθε τρόπο την ομάδα τους:


 "Δυστυχώς οι πληροφοριοδότες μας είχαν δίκιο. Από την προηγούμενη κιόλας του αγώνα μας στη Μάνδρα, διάφοροι μας είχαν ενημερώσει οτι το "χειρουργικό τραπέζι" είχε στηθεί και μας περίμενε. Δικαιώθηκαν πανηγυρικά. Με τις διαιτητικές στολές αντί της γνωστής πράσινης ρόμπας και τη σφυρίχτρα και τα σημαιάκια αντί για νυστέρια, η "αγία τριάδα" Βουράνη, Φλώτσιου και Σοφού, χειρούργησαν χωρίς αναισθητικό τον Περαμαϊκό, οδηγώντας μας σε ήττα. Δεν ήταν μόνο το πεναλτι με το οποίο γελούσαν και οι αστυφύλακες, δεν ήταν μόνο η αποβολή (αλήθεια τι είπε ο Καραγιάννης στον επόπτη για το οποίο έπρεπε σώνει και καλά να αποβληθεί; Το Φ.Α δεν αναφέρει τίποτα) και η "τεχνική ποινή" που ο ρέφερι ανακάλυψε σταματώντας την αντεπίθεση μας και κλείνοντας μας στην περιοχή με αποτέλεσμα το 3-0. Είναι και οι κάρτες. Έξι κίτρινες και μια αποβολή στον Περαμαϊκό, μόλις μια κίτρινη για καθυστέρηση στους γηπεδούχους, σε ένα ματς σκληρό όπου η κλωτσιά εκατέρωθεν "έπεφτε σύννεφο". Είναι και η εν γένει συμπεριφορά του. Προκλητικός από το πρώτο λεπτό, δεν έδωσε μέχρι το πέναλτι ούτε ένα φάουλ στην ομάδα μας, ενώ μετά το 2-0 μας έδινε συνεχώς μικροσφυρίγματα για να "θολώσει τα νερά".
  Κύριοι της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ. Το έργο το έχουμε ξαναδεί κι άλλες φορές φέτος αλλά τώρα παράγινε. Δεν μπορούμε πλεόν να σιωπούμε και να ανεχόμαστε τον κάθε κατά φαντασία διαιτητή όπως τον κ. Βουράνη να παίζει παιχνίδια στην πλάτη της ομάδας μας. Αρκετά! Το "χειρουργείο" της Μάνδρας είναι το τελευταίο. Πειραματόζωο του κάθε διαιτητάκου ο Περαμαϊκός δεν θα ξαναγίνει. Και αν δεν μας είχατε πάρει στα σοβαρά, από δω και πέρα θα σας αναγκάσουμε να το κάνετε γιατί θα προστατέψουμε την ομάδα μας με κάθε τρόπο..."  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου