Οι δηλώσεις Δήμου - Καλαμάκη

Οι δηλώσεις των προπονητών του Ιωνικού, και της Προοδευτικής μετά το τέλος του ντέρμπι έχουν ως εξής:
Αντώνης Καλαμάκης:"Συγχαρητήρια στους παίχτες. Έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι μεταξύ δυο ιστορικών ομάδων της περιοχής. Γνωρίζαμε οτι ο Ιωνικός ενισχύθηκε τον Ιανουάριο, οτι διαθέτει πολύ καλή ομάδα με ισχυρή διοίκηση και ηγέτη με οικονομική επιφάνεια για την δημιουργία μιας πανίσχυρης
ομάδας. Αντίθετα εμείς αντιμετωπίζουμε πάρα πολλά προβλήματα οικονομικής φύσεως αλλά αποδείξαμε σήμερα οτι τα λεφτά δεν κάνουν τις ομάδες. Κόντρα στον Ιωνικό παίξαμε με δύναμη και πάθος και πετύχαμε. Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω το κόσμο μας που είναι η δύναμή μας. Είναι το μόνο ζωντανό στοιχείο που διαθέτει η ομάδα. Καλώ το κόσμο να συνεχίσει να μας στηρίζει με το ίδιο πάθος και αποφασιστικότητα"
Μάρκος Δήμος:"Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι στο οποίο κυριαρχήσαμε αλλά μας έλειψε το γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την υπεροχή αλλά το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων δεν μας επέτρεψε να φτάσουμε στο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο διατηρήσαμε τον έλεγχο του αγώνα, ανεβάσαμε το ρυθμό μας, δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για το γκολ αλλά δεν τα καταφέραμε στην τελική προσπάθεια"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου