Γιανναράκης:" Η το σπίτι μου θα κλείσω, η στο Αιγάλεω θα προεδρεύω"

Ο πολυπόθητος επενδυτής -που κάποιοι ήλπιζαν ότι θα εμφανισθεί στην έκτακτη Γ.Σ του Αιγάλεω δεν παρουσιάσθηκε ούτε χτες, ενώ διάχυτη ήταν η αίσθηση πως ουδείς μεγαλόσχημος έχει την πρόθεση να βοηθήσει τον ιστορικό σύλλογο.
Αρχικά πήρε το λόγο σαν εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη Αιγάλεω Α.Ο. ο Δημήτρης Καρβέλας, ο οποίος εξέθεσε αναλυτικά την κατάσταση από την αποχώρηση του Γ. Ισηγόνη μέχρι σήμερα. Στη συνέχεια μίλησε ο απερχόμενος πρόεδρος Γιώργος Γιανναράκης που γνωστοποίησε την
απόφασή του να παραιτηθεί από τη θέση του για προσωπικούς, αλλά και οικονομικούς λόγους, αφού όπως χαρακτηριστικά είπε: "Ή το σπίτι μου θα κλείσω, ή στο Αιγάλεω θα εξακολουθώ να προεδρεύω".
Ανταπαντώντας ο Δ. Καρβέλας είπε ότι οι υπόλοιποι διοικούντες δε γνωρίζουν το παραμικρό για τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού αντικειμένου και ότι, σε ενδεχόμενη αποχώρηση του προέδρου, σύσσωμο το υπόλοιπο Δ.Σ. θα υποβάλλει κι αυτό τις παραιτήσεις του, με αποτέλεσμα από αύριο το πρωΐ η ομάδα να μείνει ακυβέρνητη.
Κάλεσε δε το Γ. Γιανναράκη να μείνει στο πόστο του τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος καθώς τα έξοδα τρέχουν και οι υποχρεώσεις είναι δυσβάστακτες. Επίσης πρότεινε να πάρουν την πρωτοβουλία οι φίλαθλοι συγκροτώντας μια επιτροπή 20-30 ατόμων που θα συνεισφέρει ο καθένας τους όποιο ποσό μπορεί για να καλυφθούν οι δαπάνες του συλλόγου.
Μετά και τις δημόσιες τοποθετήσεις των Δημήτρη Μπίρμπα και Φώτη Χρυσούλα οι οποίες κινήθηκαν περίπου στο ίδιο μήκος κύματος, αποφασίσθηκε να συσταθεί επταμελής επιτροπή (με τη συμμετοχή πέντε φιλάθλων και δυο μελών του παρόντος Δ.Σ.) επιφορτισμένη με το ρόλο συλλογής χρημάτων για την ενίσχυση του σωματείου.Μάλιστα η επιτροπή ενεργοποιήθηκε άμεσα, καθώς αρκετοί από τους παριστάμενους θέλησαν να εκδηλώσουν έμπρακτα την αρωγή τους καταθέτοντας επί τόπου διάφορα ποσά, προκειμένου το ΑΙΓΑΛΕΩ να σωθεί από το διαφαινόμενο αφανισμό.

 Η ΠΩΛΗΣΗ ΔΟΥΚΑΚΗ ΕΩΣΕ ΑΝΑΣΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΊΟ
 
Όσον αφορά στην υπόθεση του ποδοσφαιριστή Στράτου Δουκάκη ο παίκτης οδεύει πλέον προς τον Πανελευσινιακό, με την παραχώρησή του να προσφέρει στα ταμεία της ομάδας μας ένα διόλου ευκαταφρόνητο χρηματικό αντάλλαγμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου