Όλα μηδέν στον Κορυδαλλό

 Προοδευτική - Ιωνικός  βολεύθηκαν στο 0-0

Δεν ανέδειξε νικητή το μεγάλο σημερινό ντέρμπι της Νικαίας  ανάμεσα στην Προοδευτική, και τον Ιωνικό.
 Σε ένα παιχνίδι σκληρό,  μέτριο ποιοτικά, και με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Για την Προοδευτική  σίγουρα ο βαθμός είναι κέρδος, για τον Ιωνικό που  πολλοί περίμεναν ότι θα φθάσει στην νίκη η ισοπαλία μάλλον δεν αφήνει ικανοποίηση αφού ναι μεν κι ο Πανελευσινιακός σκόνταψε στα Καμίνια, ωστόσο, το πρόβλημα πλέον που υφίσταται ακούει στο όνομα των Τραχώνων..
 Μπροστά σε περίπου 1800 φιλάθλους  στην συντριπτική τους πλειοψηφία της Προοδευτικής( αφού για τους Ιωνικούς υπήρχε  απαγόρευση) έγινε το ντέρμπι, και κάτω από δρακόντεια μέτρα τόσο εντός όσο κι εκτός αγωνιστικού χώρου, και  έτσι δεν άνοιξε .. μύτη.
 Στο α΄ μέρος παίχθηκε παιχνίδι κένυτρου, με δυνατές μονομαχίες, και σχεδόν χωρίς την παραμικρή φάση.
 Ο Ιωνικός έδειχνε ότι ήταν η ποιοτικότερη ομάδα, κάτι άλλωστε φυσιολογικό, αφού το μπάτζετ του  είναι τετραπλάσιο από αυτό της Προοδευρτικής, ωστόσο οι Κορυδαλλιώτες παίζοντας ψυχωμένα, και με πάθος φρόντισαν αρχικά να μην κινδυνέψουν.
 Στην επανάληψη η Προοδευτική ήταν αυτή που μπήκε φουριόζα στο γήπεδο, για περίπου ένα 20λεπτο, πίεσε,  αλλά δεν μπόρεσε να γίνει ιδιαίτερα απειλητική, πέρα από ένα σούτ του Κοξαράκη στο 61΄ που απέκρουσε σταθερά ο Μπα πανιώτης, ένα επικίνδυνο γύρισμα του Ποτουρίδη που πέρασε ανεκμετάλευτο, ενώ οι Κορυδαλιώτες ζήτησαν πέναλτι σε ένα μαρκάρισμα του Σταμπούλογλου  στον Σιδηρόπουλο στο 67΄. Λίγο πιό πρίν ο Αλέξίου εκτέλεσε  ένα κόρνερ, ο Ποτουρίδης  δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα στα δίχτα,ωστόσο η φάση ήταν ως μη γενομένη, αφού  υπήρξε υπόδειξη για άοπυτ στο κόρνερ του Αλεξίου.
Ο Ιωνικός, ανέβηκε στο τελευταίο 20λεπτο, κι αν τοι πίστευε, θα ήταν αυτός που θα μπορούσε να πάρει την νίκη.
 Στο  78΄ ο μόνος του μέσα στην περιοχή ο Βασιλείου έπιασε την κεφαλιά ανενόχλητος στέλνοντας την μπάλα άουτ, και στο 90΄ σε σύγχυση στα καρέ της Προοδευτικής, η μπάλα στρώθηκε λουκούμι στον Μαρουκάκη, που φάνηκε να αιφνιδιάσθηκε, και δεν μπόρεσε από τα δύο μέτρα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
 Από την νεανική Προοδευτική ξεχώρισαν οι Τούρλος, Μπαντίκος, Βούζας, Ποτουρίδης, Σιδηρόπουλος, από τον Ιωνικού στοιν οποίο υστέρησαν τα ατού του διακρίθηκαν οι Ατματζίδης, Σιμιτζής, Σταμπούλογλου, Γρομητσάρης
Ρεσιτάλ διατησίας από τον Λάκωνα Σπύρο Σελίμο, που έβγαλε  άνετα το ντέρμπι, κι έδειξε ότι δίκαια θεωρείται από τα ταλέντα της Ελληνικής διατησίας.
 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΉ: Μπαντίκος, Λαζούρας, Βούζας, Καψαλοπόδας,Τούρλος, Μπούμπας, Κοξαράκης ( 70΄ Μάμαλος), Μακαρωνάς ( 54'  Πλατίγκος 87΄ Κουβάτσος),  Ποτουρίδης., Αλεξίου, Σιδηρόπουλος.
 ΙΩΝΙΚΟΣ:Μπαμπανιώτης, Ατματζίδης,Σκλιοπίδης, Σταμπούγλου, Γρομητσάρης Σιμιτζής, Κορακάκης( 81΄ Παπασπύρος),Καλέργης( 64΄ Μπερνιδάκης) Μαρουκάκης, Χρυσάφης, Κατσαβριάς(( 70΄ Βασιλείου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου