Άξιζε νίκη ο Ατρόμητος Πειραιά

Στο 0-0 με τον Πανελευσινιακό

Άξιζε την νίκη ο Ατρόμητος Πειραιά απέναντι στην ακριβοπληρωμένη ομάδα του Πανελευσινιακού, που δεν έπεισε .
 Το 0-0 που  έστεψε τις προσπάθειες των δύο ομάδων, δεν  αποδίδει την  εικόνα του αγώνα, αφού χάθηκαν ειδικά από τον Ατρόμητο κλασικές ευκαιρίες για να  σημειώσει κάποιο τέρμα.
 Ο Πανελευσινιακός είχε μιά ανούσια  κατοχή της μπάλας, αλλά
ο Ατρόμητος όποτε έβγαινε μπροστά ήταν φωτιά.
Στο 15΄ ο Μυλωνάς δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τσαλκιτσίδη ενώ στο 24΄ ο Δανασής από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ.
Στο 28΄'  ο Δημητρόπουλος  επενέβη πρό του Κουσκουνά στην  πρώυτη καλή στιγμή των Ελευσίνιων, ενώ πάλι ο Μυλωνάς στι 32΄ έφθασε κοντά στο γκολ με τον γκολκήπερ Τσαλικτσίδη να αποκρούει.
Η πιό καλή στιγμή για τον Πανελευσινιακό ήταν στο 43΄ με τον Δουκάκη να αγγίζει το 0-1,  ενώ στην εκπνοή του α'΄ μέρος ο Δημητρόπουλος είπε όχι σε σούτ του Δουκάκη.
Στην επανάληψη ο Ατρόμητος   έφθασε και πάλι στο γκολ με μοιραίο τον Ανδρέα Μυλωνά στο 57΄και στο 72΄, ενώ ο Πανελευσινιακός  απείλησε με τον Μαρή στο 89΄ .
Από τον Ατρόμητο διακρίθηκαν οι Μυλωνάς,  Στρατής, Κρητικός, Γεωργούλης, Λοζίδης, ενώ από τον Πανελευσινιακό οι Δουκάκης, Τσαλκιτσίδης,  Μιχελής
 Με λάθη η διαιτησία του Σκουλή Θεσσαλίας)
 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Δημητρόπουλος, Παπαδόπουλος( 89΄ Γεωργιάδης), Κεσανίδης,  Κρητικός, Γεωργούλης, Στρατής, Παντελίδης( 60΄ Στεφανής), Λοιζίδης,Δανασής, Ευθυμιάδης ( 70΄ Καλογιάννης), Μυλωνάς.
 ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Τσαλκιτσίδης.,Κωνσταντινίδης( 43΄ Ρούσεφ), Κοκίνης, Κουμπαρούλης, Παπαναγιώτου( 43΄ Πλάτανος), Ριζογιάννης, Μιχελής, Μαρής Κουσκουνάς, Μακρίδης, Δουκάκης ( 88΄  Σουλελές)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου