Βλέπουν τίτλο οι Τράχωνες !!!

Μετά το 1-0 επί του Ατσαλένιου 

Προβάδισμα 3 βαθμών μετρούν πλέον οι Τράχωνες από τον 2ο Πανελευσινιακό, και 4 από τον Ιωνικό, μετά την σημαντική νίκη με 1-0 κόντρα στον Ατσαλένιο.
 Η ομάδα του Αλίμου είναι η μεγάλη έκπληξη του 5ου ομίλου, και δείχνει ικανή ακόμη και για τον τίτλο.
 Έγινε ένα σκληρό, και δυνατό παιχνίδι που κρίθηκε στο
  40 ΄χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σταμάτη Σαπαλίδη.
Το πέναλτι είχε κερδίσει ο Βουρλούμης από τον Πετράκη, σε ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα, με τον παίκτη του ΠΟΑ να χτυπάει με τις σκάρες τον Βουρλούμη και να του σκίζει το πρόσωπο (!). Ο άσος των Τραχώνων γέμισε με αίματα  και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ αποβλήθηκε και ο Πετράκης με απευθείας κόκκινη κάρτα,  
 Στην επανάληψη οι Τράχωνες εκμεταλευόμενοι το αριθμητικό πλεονέκτημα προσπάθησαν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ, ωστόσο ο Ατσαλένιος στο 77' με τον Συσκάκη έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει.
Αρκετά καλή η διαιτησία του Τζοβάρα, Καραγιάννης-Μπούνος (Φθιώτιδας)

ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Μπότος, Καρδάρης, Βουρλούμης (40' Ελευθεριάδης), Γαβριήλ, Δάρρας, Γούλας, Καλλιπολίτης, Καραμέρης (87' Μανωλιάδης), Σαπαλίδης, Μπραντάν (79' Δρυμούσης), Σαγανάς.
ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ: Σινάνης, Χαλκιαδάκης (76' Συσκάκης), Πρωτογεράκης, Αραβιάκης, Πετράκης, Βρεττός, Φραγκιαδάκης, Γιακουμάκης Μ., Γιακουμάκης Π., Καουκάκης (40' Γιακουμάκης Γ.), Καργιωτάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου