Παραλειπόμενα από το ντέρμπι του Κορυδαλλού

 *Παντού αστυνομία  σήμερα  στον Κορυδαλλό, αφού  τα μέτρα που είχαν παρθεί για το ντέρμπι, ήταν ανευ προηγουμένου.
Έξι διμοιρίες ΜΑΤ διασκορπημένες στους γύρω δρόμους του γηπέδου και την Γρ. Λαμπράκη, και μιά διμοιρία εντός γηπέδου, και δεκάδες ακόμη αστυνομικοί.
 *Εκρηκτική ήταν η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Προοδευτικής  στην θύρα 1, όπου
συνωστήσθηκαν  περίπου 700 ένθερμοι των βυσσινί( στο άκρο υπήρχε επίσης μιά διμοιρία ΜΑΤ.
 Καπνογόνα,  φωτοβολίδες, και  ισχυρές γουρούνες, ωστόσο το κλίμα δεν ξέφυγε. 
 *Ωστόσο του κλού της ημέρας, ήταν οι περιπου 5-6 άσπρες κότες, με μπλέ μπογιές που πέταξαν οι φανατικοί φίλαθλοι της Προοδευτικής στον αγωνιστικό χώρο για να πικάρουν τους Ιωνικούς..
*Περίπου 1250  ήταν τα εισιτήρια που κόπηκαν στον Κορυδαλλό ωστόσο στο γήπεδο  ο κόσμος άγγιξε τις 2.000( διαρκείας, προσκλήσεις, κλπ)
 Πάντως   κάποιοι φίλοι του Ιωνικού  βρέθηκαν στο γήπεδο  και παρακολούθησαν το ντέρμπι από την μεγάλη θύρα  5 του γηπέδου της Νικαίας
 *Κι ενώ πλησίαζε η λήξη του α΄ μέεορυς , μαζικά οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Προοδευτικής έβγαιναν έξω από το γήπεδο, καθώς κάποιοι είχαν σφυρίξει ότι κατεβαίνουν οι Ιωνικοί..
 Ωστόσο  κάτι  τέτοιο αποδείχθηκε μπαρούφα.
* Κι αφού  αντίπαλοι δεν υπήρχαν για να έχουμε και τους γνωστούς μας τσαμπουκάδες, πρός τα μέσα  του β΄ ημίχρονου είχαμε μιά συμπλοκή μεταξύ φίλων της Προοδευτικής που παραξηγήθηκαν ανευ λόγου.
 Και μάλιστα  στο τέλος χρειάσθηκε  να έρθει  ασθενοφόρο , για να μεταφέρει στο νοσοκομείο  τουλάχιστον ένα φίλαθλο για τις πρώτες βοήθειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου