Rangers: "Στις 3 Νεάπολη στις 5 στου Στρέφη"

"Πλημμύρισε" από κόσμο  ο Σύνδεσμος του Αγ. Γιώργη από οργανωμένους και μη φιλάθλους του Ιωνικού, που ήθελαν να δουν από κοντά τους εκπροσώπους της ομάδας μπάσκετ.
Με πρωτοβουλία του προπονητή του Ιωνικού Νίκου Καραγιάννη αντιπροσωπεία του μπασκετικού τμήματος επισκέφθηκε χθες το βράδυ τα γραφεία των Rangers για να ευχαριστήσουν τον κόσμο για τη στήριξή του στην ομάδα και να συνομιλήσουν με τους
φιλάθλους. Παραβρέθηκαν τα μέλη της διοικητικής επιτροπής Θάνος Πάλλης και Νικήτας Συμεωνίδης, ο προπονητής Νίκος Καραγιάννης και οι παίκτες Λάρι Τασόπουλος, Σάκης Βεσκούκης και Νίκος Κουτούλας. Απών δεν θα μπορούσε να είναι βέβαια και ο team manager και προπονητής των ακαδημιών Αντώνης Χατζηκυριάκος, ο οποίος επισκέπτεται συχνά τους Rangers.
Ο κόσμος ανταποδίδοντας την τιμή, γέμισε ασφυκτικά το Σύνδεσμο δείχνοντας την αγάπη του για τους συντελεστές των επιτυχιών της ομάδας.
Ο Νίκος Καραγιάννης ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξή του στην ομάδα, ενώ οι Rangers τόνισαν ότι η ομάδα μπάσκετ έχει χαρίσει στον κόσμο μεγάλες συγκινήσεις κι ότι θεωρούν χρέος τους να συνεχίσουν να τη βοηθούν με όλες τους τις δυνάμεις.
Την Κυριακή το απόγευμα στις 5 ο Ιωνικός θα αγωνιστεί στο γήπεδο του Στρέφη με τον Αετό, σε ένα παιχνίδι με χαρακτήρα τελικού. Αν κερδίσει, ο Ιωνικός θα είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να πανηγυρίσει στο τέλος της χρονιάς την τρίτη σερί άνοδο. Οι Rangers θα δώσουν και σε αυτό τον αγώνα βροντερό παρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου