Toπάλλι- Μπαχά πήρε ο Περαμαικός

  Σε δυο ακόμη μεταγραφές προχώρησε ο Περαμαϊκός, προχωρώντας την ενίσχυση του ενόψει του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος. Οι "πράσινοι" ενέταξαν στο δυναμικό τους τον 22χρονο Γκριγκόρ Τοπάλλι, κεντρικό χαφ, ο οποίος ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Αρη Θεσσαλονίκης, αγωνίστηκε για 2 χρόνια στην Πρωταθλήτρια Αλβανίας Σκεντερμπέου, ενώ τον τελευταίο χρόνο αγωνίστηκε στη Νίκη Κερασιάς. Έχει 20 συμμετοχές στην Εθνική U-19 της Αλβανίας. Ο
έτερος νεοαποκτηθείς είναι ο Τζούλιαν Μπάχα, 19 ετών μέσοεπιθετικός, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Πανιώνιο. Ο κάτοχος Ελληνικής ταυτότητας Μπάχα μπορεί να αγωνιστεί με ευχέρεια και στα δυο άκρα της επίθεσης. Για τα δελτία των δυο αθλητών γίνεται προσπάθεια να είναι έτοιμα μέχρι την Κυριακή για να αγωνιστούν κόντρα στον Μανδραϊκό.
  Όσον αφορά στην περαιτέρω μετεγγραφική ενίσχυση της ομάδας, θεωρείται δεδομένο οτι οι "πράσινοι" δεν θα σταματήσουν εδώ, καθώς κινούνται για δυο-τρεις ποδοσφαιριστές ακόμη, με τις υποθέσεις τους να προχωρούν ακόμη κι εντός του Σαββατοκύριακου. Από τη διοίκηση του Περαμαϊκού τονίζεται οτι θα γίνει το παν δυνατό για να ενισχυθεί όσο το δυνατόν καλύτερα η ομάδα προκειμένου να αφήσει πίσω της τον μέτριο πρώτο γύρο και να μπορέσει στη συνέχεια να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα την παραμονή της στην Γ' Εθνική. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου