Άβολο 0-0 για Προοδευτική - Ατρόμητο

Ο Μπαντίκος  κράτησε στο τέλος τους Κορυδαλλιώτες 
Δεν ανέδειξε νικητή το Πειραικό ντέρμπι της Προοδευτικής με τον Ατρόμητο που έληξε  με το στείρο 0-0, που πλέον κάνει τα πράγματα πολύ δύσκολα για την Προοδευτική, ενώ και ο Ατρόμητος αρχίσει να χάνει έδαφος στην μάχη της παραμονής.
 Μπροστά σε περιπου 700 φιλάθλους έγινε ένα πολύ μέτριο  παιχνίδι ειδικά στο α΄ μέρος, και κάπως καλύτερο στην επανάληψη , ειδικα  στο τελευταίο 20 λεπτο όταν
δημιουργήθηκαν ορισμένες καλές ευκαιρίες.
 Παιχνίδι κέντρου σκληρό, με δυνατές μονομαχίες , συνεχείς τραυματισμούς εκατέρωθεν.
 Πάντως ο Ατρόμητος θα μπορούσε να είχε φύγει νικητής από, τον Κορυδαλλού, αν οι επιθετικοί του\ στην επανάλήψη δεν έβρισκαν μπροστά τους τον εκπληκτικό Μπαντίκο, ο οποιός μόνος του στην επανάληψη κράτησε την Προοδετική.
 Ο Μπαντίκος απέκρουσε  εξ΄ επαφής σου του Καλογιάννη στο  78΄ ,  όπως και γυριστό σούτ του Γεωργιάδη στο 89΄, ενώ ο Γεωργιάδης λίγο πιό πρίν στο 86΄ από πολύ καλή θεση σούταρε άουτ.
 Η Προοδευτική επίσης είχε ένα εξαιρετικό σούτ του Πλατίγκου που έφυγε μόλις αουτ στο 87΄ (οι Κορυδαλιώτες ζήτησαν οτι  την μπάλα βρήκε ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου κι έπρεπε να δοθεί κόρνερ).
 Ωστόσο η μεγάλη ευκαιρία για την Προοδευτική ήταν στο 61΄όταν ο Τούρλος , έπιασε καρφωτή κεφαλιά μετά από κόρνερ του Μακαρωνά, για να στείλει την μπάλα μόλις άουτ.
Στο α΄ μέρος  στο 17΄ ο Λοζίδης   από καλή θέση σούταρε άουτ, ενώ ο Μπαντίκος επενέβη και σε  ωραία προσπάθεια του Δανασή στο 29΄.
 Η Προοδευτική είχε ένα καλό σούτ του Ποτουρίδη στο 33΄ που απέκρουσε ο Γκιόκας, κι ένα καλό σούτ του Σιδηρόπουλου  στο 45΄ .
 Από την Προοδευτική εκτός του  σπουδαίου Μπαντίκου,καλοί  και οι Τούρλος, Κοξαράκης,Μακαρωνάς ενώ από τον Ατρόμητο,  ξεχώρισαν οι  Γαβαλάς, Παντελίδης, Κρητικός,Στρατής, Καλογιάννης
Πολύ καλή η διαιτησία του Βράκα ( Ευβοίας)
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαντίκος, Κατσιβέλας, Παπαχαραλάμπους, Καψαλαπόδας, Τούρλος, Σιδηρόπουλος( 75΄ Κουβάτσος),  Κοξαράκης,  Κολιούσης( 55΄Βούζας), Ζαχαρόπουλος( 67΄ Πλατίγκος), Μακαρωνάς, Ποτουρίδης
 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκιόκας, Παντελίδης, Γαβαλάς, Κρητικός, Γεωργούλης, Στρατής, Καλογιάννης, Λοιζίδης,  Δανασής( 85΄  Μηλιώνης), Ευθυμιάδης ( 70 ΄λ.τρ Γεωργιάδης), Μυλωνάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου