Η Θύελλα (1-0) καθάρισε το Πέραμα

Η Θύελλα Ραφήνας πέτυχε σπουδαία νίκη στο Πέραμα επί του Περαμαικού τον οποίο κέρδισε  με 1-0, και τον έφθασε στους 14 βαθμούς, με τον Περαμαικό πλέον να βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση.
Μέτριο  το πρώτο ημίχρονο, με τον Περαμαικό ωστόσο να δημιουργεί δύο σημαντικές ευκαιρές με σούτ του Ερρίκου που
απέκρουσε  ο Κατσούλης, και με ωραία ατομική ενέργεια του Κακλαμάνου που δεν μπόρεσε να εκμεταλευθεί ο Ανδριανόπουλος.
Στο δεύτερο   μέρος η Θύελλα σε μιά  από τις λίγες φάσεις που δημιούργησε στο 60΄ , ο Χαρακτίδης γύρισε την μπάλα,  με τον Γεραγωτέλη με σουτ μέσα από την περιοχή  να κάνει το 0-1. 
 Ο Περαμαικός από εκεί και πέρα αποσυντονίσθηκε πλήρως, και στο 75’ η Θύελλα θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματά της, όταν ο Χάλαρης στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα από τα καρέ των γηπεδούχων, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στο 85’ ο Ερρίκος του Περαμαϊκού δέχτηκε σκληρό μαρκάρισμα  από τον Κάμπαση και αποχώρησε τραυματίας, αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο στα τελευταία λεπτά.
 Ο Ερρίκος μεταφέρθηκε στο Αττικό , όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη βαριά κάκωση της ποδοκνημικής και χρειάσθηκε να τοποθετηθεί το πόδι του σε νάρθηκα.
 Απαράδεκτη η διαιτησία του Καλογερεάκου (Ηλείας)
ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ: Μώτος, Λαπατάς, Σαμαράς, Χάλαρης, Ντούμπερετ, Νταλάκος (46′ Σεβάι), Ερρίκος, Λαμπρινάτος (59′ Τοπάλλι), Κακλαμάνος, Σιδέρης (68′ Ιατρού), Ανδριανόπουλος
ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Κατσούλης, Ματζώρος, Καμπάσης, Σερέτης, Τασόπουλος, Ντούνης, Χαρακτίδης, Κουμουλίδης (80′ Σταυρόπουλος), Γεραγωτέλης (85′ Ντόσκας), Κατσούγκρης, Μητρόπουλος (70′ Δημεσπύρας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου