Το Χαιδάρι 2-0 πήρε το "σκαλπ" του Χαραυγιακού

 Φανταστικό κατά διαστήματα το Χαϊδάρι, στο ντέρmπι κορυφής της Αθήνας  κέρδισε πάρα πολυ εύκολα τον πρωτοπόρο Χαραυγιακό με 2-0, σε ένα παιχνίδι που το σκορ θα μπορούσε να έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις. Οι παίχτες του κ. Αρζένη ήταν οι κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο, έχασαν σωρεία ευκαιριών για αστρονομικό σκορ και το τελικό 2-0 είναι πολύ μικρό για να αποδώσει την εικόνα του αγώνα. Στον αντίποδα, ο Χαραυγιακός δεν δικαιολόγησε σε καμία περίπτωση τη βαθμολογική του θέση, δεν έκανε ούτε μία ευκαιρία για γκολ και φυσιολογικά υπέστη την πρώτη φετινή του ήττα.

Μπροστά σε  περιπου 500 φιλάθλους που βρέθηκαν στο "Τ. Χαραλαμπίδης"   το Χαιδάρι μπήκε από το ξεκίονημα φουριόχζο και καθ΄'αεροισε ευκολα το ντέμρπι, που μ,όνο δεν αποδείχθηκε.Συγκεκριμένα στο 2' ο Κοτσολάκος ελίχθηκε έξοχα στην περιοχή του Χαραυγιακού, την κατάλληλη στιγμή έστρωσε τη μπάλα στον επερχόμενο Χριστούλη κι αυτός με έξοχο πλασέ έγραψε το 1-0 μέσα σε αποθέωση. Το γκολ αυτό έδωσε "φτερά" στους νεαρούς παίχτες του Χαϊδαρίου, οι οποίοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο. Μεγάλες ευκαιρίες χάθηκαν με τους Ταράτσα (16'), Τσούκη (24'), Ρούπι (31') και Σουμελίδη (43') ,για να αυξηθεί ο δείκτης του σκορ, την ίδια στιγμή που ο Μαχαίρας ήταν απλός θεατής της αναμέτρησης.
Οι δυο ομάδες πήγαν με το 1-0 στην ανάπαυλα και στην επανάληψη όλοι περίμεναν την αντίδραση του πρωτοπόρου και μέχρι σήμερα αήττητου Χαραυγιακού. Αυτή η αντίδραση όμως δεν ήρθε ποτέ. Οι "κυανέρυθροι" κυριάρχησαν σε όλες τις γραμμές, ήταν νικητές σε όλες τις προσωπικές μονομαχίες και όλα έδειχναν ότι το 2ο γκολ ήταν θέμα χρόνου. Στο 61' λοιπόν, στην πρώτη καλή τους στιγμή στην επανάληψη, οι παίχτες του κ. Αρζένη διπλασίασαν τα τέρματά τους. Ο Τσούκης τροφοδότησε στον κενό χώρο τον Ρούπι, ο οποίος ελίχθηκε από τα πλάγια και την κατάλληλη στιγμή "σέρβιρε" στον επερχόμενο Κοτσολάκο που με προβολή έγραψε το 2-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Η συνέχεια ανήκε αποκλειστικά στον Α.Ο.Χ. που έχασε κι άλλες ευκαιρίες με τους Ρούπι (66' και 72'), Ταράτσα (75') και Κακαράκη (83') για να δώσει αστρονομικές διαστάσεις στο σκορ, απέναντι σε έναν Χαραυγιακό που όχι μόνο δεν αντέδρασε καθόλου, αλλά οι παίχτες του έμοιαζαν συμβιβασμένοι με την ιδέα της πρώτης φετινής τους ήττας.
Το τελικό σφύριγμα του πολύ καλού κ. Παππά ( βοηθοί oi  κ.κ. Ακρίβος, Χριστοδούλου) βρήκε τους Χαϊδαριώτες παίχτες και φιλάθλους να πανηγυρίζουν έξαλλα αυτή τη μεγάλη τους επιτυχία. 
 Απ[ό το νεανικό Χαιδάρι δεν υπάρχει υστερήσας, βωστόσο υπέρτεροι οι Κοτσολάκος, Ρούπι,  Χριστούλης, Τσουκης, Σουμελίδης, από το φάντασμα του Χαραυγιακού κάτι προσπάθησαν να κάνουν οι Παπαδημητρίου Τζανέτος
XAIΔΑΡI: Μαχαίρας, Πολίτης, Νούλας, Αρβανίτης, Ταράτσας, Τσούκης, Ρούπι (79' Κακαράκης), Χριστούλης, Καρώνας (88' Πανούσης), Κοτσολάκος, Σουμελίδης (80' Μπατής).
ΧAΡΑΥΓIAKOS: Κουρουπάκης, Κούνι, Παπαδημητρίου Ι., Ρικούνοβ, Ράμμος, Σκούρας, Παπαδημητρίου Α., Μητροφάνης, Μπουγατσιάς, Τζανέτος, Τβάτκοβ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου