Χτύπησε η Οδηγήτρια 2-1 μέσα στο Μοσχάτο

Μεγάλη νίκη και μάλιστα με ανατροπή σημείωσε  σήμερα η Οδηγήτρια στο Μοσχάτο το οποίο κέρδισε με 2-1, και από σήμερα η κορυφή  άλλαξε κάτοικο, αφού το συγκρότημα του Τέλη Μελά είναι αυτό που  πλέον καμαρώνει για την πρωτιά.
 Σε ένα σπουδαίο παιχνίδι που έγινε παρουσία 600 και πλέον φιλάθλων των δύο ομάδων, και μέσα σε άριστο κλίμα , το Μοσχάτο κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 9΄ με κεφαλιά του Ρωμανού, έπειτα από κόρνερ του Στούπη, και θα μπορούσε σε αυτό το διάστημα  να είχε καθαρίσει το παιχνίδι, αν ο  Αρμάντο στο  31΄ - σχεδόν εξ΄ επαφής δεν αστοχούσε πρό του γκολκήπερ
Κατσικούρη, στέλνοντας την μπάλα άουτ, ενώ όποτε έβγαινε στην επίθεση το Μοσχάτο η άμυνα της Οδηγήτριας πελαγοδρομούσε..
 Η Οδηγήτρια σε αυτό το α΄ μέρος,  προσπάθησε να ελέγξει τον χώρο του κέντρου, ωστόσο απείλησε παρά μόνο με δύο εκτελέσεις φάουλ των Γιαννή, και Χατζάκη στις οποίες επενέβη ο γκολκήπερ του Μοσχάτρου ο Αθανασόπουλος.
 Στο β΄ μέρος η Οδηγήτρια, μπήκε παθιασμένη στο γήπεδο, πίεσε ασφυκτικά το Μοσχάτο που ήταν πασιφανές ότι δεν πατούσε καλά.
 Έτσι στο 47΄ ο Πλάκας  ελίχθηκε από  αριστερά  πρό του Αθανασόπουλου, γύρισε την μπάλα, ωστόσο δεν βρέθηκε κάποιος να την σπρώξει στα δίχτυα, για να φθάσουμε στο 58΄ όταν είχε την φάση που ήταν αρχή της ανατροπής.
 Ο Οδηγήτρια που  έβλεπε οτι το Μοσχάτο μπάζει από τα δεξιά, επειχείρησε μπάσιμο με τον Χατζάκη , που μπήκε μαγκιόρα στην μικρή περιοχή, εκεί έκλεισε ο Καράκαλος, ο Χατζάκης τσίμπησε την  μπάλα με το κεφάσλι, με τον Καράκαλο να τον βγάζει με τον ώμο από την πορεία του τον  κορυφαίο παίχτη του αγώνα Χατζάκη.
 Ο Ηλίας Σπάθας έδεξε την άσπρη βούλα, απόφαση που δέχθηκαν αδιαμαρτύρητα οι παίχτες του Μοσχάτου, ωστόσο  υπήρξαν αφωνές από τους παράγοντες και τους φιλάθλους του Μοσχάτου  για τον καταλογισμό του πέναλτι.
 Ο Χατζάκης πάντως ψύχραιμα εκτέλεσε το πέναλτι στέλνοντας την μπάλα στα δίχτα του Αθανασόπουλου, για να κάνει το 1-1 μέσα σε αποθέωση από τους 150 φιλάθλους της Οδηγήτριας.
 Το Μοσχάτο προσπάθησε να αφυπνισθεί, ωστόσο τα ατού  του  βρέθηκαν σε πολύ άσχη μέρα, κι ένας Κοντοπανος, δεν φέρνει την άνοιξη.
 Ο επιθετικός του Μοσχάτου ήταν ο μόνος παίχτης που το πίστευε, και δημιουργούσε φάσεις στην πλευρά της Οδηγήτριας, μάλιστα στο 63΄ ο Κοντοπάνος  ελίχθηκε ωραία έστειλέ την μπάλα στα δίχτυα, αλλά  η φάση ήταν ως μη γενόμενη αφού είχε προηγθεί σφύριγμα του διαιτητή για  οφ- σάιντ.
 Η Οδηγήτρια  έχοντας κυριαρχήσει πλήρως στο χώρο του κέντρου, κυνήγησε το  1-2 ,  κάτι που κατάφερε στο 68΄ όταν ο Τάνκας ελίχθηκε από τα αριστερά ( την δεξιά πλευρά του Μοσχάτου που έμπαζε), κι έδωσε έτοιμο γκολ,  στον Βασίλη Χατζάκη, για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Αθανασόπουλου.
Η Οδηγήτρια θα μπορούσε να  φθάσει και σε άνα ακόμη γκολ αν ο Μουστάκας; στο 72΄ και ο Χατζάκης στο  76΄  δεν αστοχούσαν από πολύ καλές θέσεις.
 Στο 81΄  ο Ντόνε για το Μοσχάτο  επειχείρησε μπάσιμο από τα αριστερά,  μπήκε στην περιοχή της Οδηγήτριας, ο Χανιώτης  τον μάρκαρε, ωστόσο ο Σπάθας  έδειξε κίτρινη κάρτα για θέατρο στον επιθετικό του Μοσχάτου.
 Από την  πολύ καλή Οδηγήτρια του β΄ ημιχρόνο  κορυφαίος ο Χατζάκης, και πολύ καλοί οι Γλυνός, Πλάκας, Γιαννής, Μουστάκας, και ο Τάνκα, από το Μοσχάτο  πάλεψε ο Κοντοπάνος, ο Σπηλιωτάκης,ο Τσάνης, ο Αρμάντο.
Η διατησία του Ηλία Σπάθα, ελέγχεται για την φάση του πέναλτι( αν είναι η σωστή τότε  έχει φέρει εις πέρας το έργο του)
 ΜΟΣΧΑΤΟ : Αθανασόπουλος, Καρράς,  Καράμπελας (39΄λ.τρ. Παπακαλοδούκας),Ρωμανός, Καράκαλος,Παπαευθυμίου, Σπηλιωτάκης, Τσάνης, Κοντοπάνος, Αρμάντο, Στούπης( 67΄ Ντόνε)
 ΟΔΗΞΓΗΤΡΙΑ: Κατσικούρης, Γκιόκα, Χανιώτης, ( 82΄ Μελλάς), Κύριας,  Μπουζάλη, Μουστάκας, Γλυνός, Χατζάκης Πλάκας,Δημόπουλος ( 60΄ Τάνκας)Γιαννής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου