Άρεσε ο Περαμαικός στο "φιλικό" 2-1 στην Κόρινθο

Φιλική νίκη σημείωσε  Περαμαικός  στην Κόρινθο, επικρατώντας στο γήπεδο του Συνοικισμού της ομώνυμης τοπικής ομάδας με σκορ 2-1. Ο Γιώργος Παπακαλοδουκας είχε την ευκαιρία να τσεκάρει την αγωνιστική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποιους  που δεν έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους.
 Ο Περαμαικός για μιά περίπου ώρα ήταν εξαιρετικός όταν και
προηγήθηκε με 2-0  χάρη στα γκολ που πέτυχαν οι Σεβάι και Σαμαράς. 
Ο Περαμαικός αγωνίστηκε με τους: Πιπερη, Ιατρού, Σαμλιδη (46’ Σαμαρά), Καραγιάννη (46’ Χάλαρη), Λαπατά, Νταλακο, Τοπάλι, Χατζηγιαννακο (46’ Κωνσταντίνου) , Δεμερτζή, Σιδέρη και Σεβάι.
Δεν αγωνίσθηκαν  οι  Κακλαμανος, Λαμπρινατος, Ντουμπερετ, Δημγκιοκας, Μωτος, κι ο στρατευμένος Ανδριανόπουλος αλλά και οι τραυματίες Βεστάκης, Ερρίκος και Γεωργιάδης, 
   Στο μέτωπο των τραυματιών, εκτός μάχης από τον αγώνα του Σαββάτου  με τυον Ηρτόδοτο θα μείνουν οι τρεις τραυματίες Βεστάκης, Γεωργιάδης και Ερρίκος με τον πρώτο να έχει ξεκινήσει πρόγραμμα ενδυνάμωσης και να μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση. Από το φιλικό με την Κόρινθο αποχώρησαν με μικροπροβλήματα οι Καραγιάννης και Σαμλιδης, αλλά όλα δείχνουν ότι δεν θα έχουν πρόβλημα και θα ταξιδέψουν κανονικά στην Κρήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου