Διαπυρός και σιδήρου ο Ιωνικός 2-1 στον Ρούβα

Ξύλο με τη "σέσουλα" στο ημίχρονο και στο φινάλε
Ο Ρούβας μπήκε δυνατά  στο παιχνίδι, στο 7΄ ο Φουκαράκης εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας του Ιωνικού και από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ στο 18΄ η πρώτη καλή στιγμή για τον Ιωνικό, όταν πλασέ του Πολυχρόνη έφυγε λίγο άουτ, ενώ λίγο αργότερρα ο Πολυχρόνης ανατράπηκε από τον Κεφαλούκο,  για να υπάρξουν έντονες διαμαρτυρίες αποπλευράς Ιωνικού για περίπτωση πέναλτι.
Στην επόμενη φάση πάντως ο Ρούβας άνοιξε το σκορ, όταν ο
Τριανταφύλλου βρήκε το Νταβιγλάκη στην περιοχή, εκείνος επιχείρησε παράλληλη πάσα στον Παντελή ο οποίος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπαμνπανιώτη.
 Στο 31΄ ο Μαρουκάκης βρήκε τον Μπεκατώρο ο οποίος με δυνατό σουτ ανάγκασε τον Ντόμπο σε σωτήρια επέμβαση!
 Ο Ρούβας στο 40΄ έμεινε με δέκα παίχτες λόγω της αποβολής του  με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Τριανταφύλλου για διαμαρτυρία. 
 Εδώ είχαμε τα πρώτα επεισόδια, καθώς φίλαθλοι του Ρούβα όρμησαν στον πάγκο του Ιωνικού
Από εκεί και πέρα ο  Ιωνικός εκμεταλευόμενος την αρθιθμητική υπεροχή έλεγξε το παιχνίδι  και ισοφάρίσει με άψογο πλασέ του Βασιλείου σε 1-1 έπειτα από κάθετη πάσα του Σιμιτζή!
 Το παιχνίδι στο τελευταίο 20λπετο έγινε σκλήρό ως αντιαθλητικό, κι είναι χαρακτηριστικό ότι στο 85΄ ο διαιτητής Σωτηριάδης απέβαλε τον Πετρά του Ρούβα, ο οποίος κατάφερε να δεχθεί δύο κίτρινες κάρετες μέσα σε 3 λεπτά.
 Τα τελευταία δραματικά λεπτά παίχθηκαν μέσα στην περιοχή του Ρούβα, με τον Ιωνικό να γεμίζει και τους παίχτες του Ρούβα να αποκροούν, ωστόσο στην τελευταία φάση του αγώνα, είχαμε σύγχυση στα καρέ του Ρούβα,  ο Μαρουκάκης εξ΄ επαφής να πιάνει την κεφαλιά να αποκρούσει πάνω στην γραμή με τα χέρια ο Τζιράκης με τον ρέφερι να δείχνει το σημείο του πέναλτι, και την κόκινη κάρτα στον  Τζιράκη
  Για να έχουμε ένταση από πλευράς Ρούβα,  και σύρραξη., ενώ  παίχτες παράγοντες του Ροιύβα επιτέθηκαν εκτός των άλλων και στο διαιτητικό τρίο.
 Ο Χρυσάφης που ανέλαβε να εκτελέσει  το πέναλτι το έκανε ψύχραιμα, για να στείλέι στα δίχτυα, και τους πανηγυρισμούς των Νικαιωτών, για να ακολουθήσουν φραστικές επιθέσεις και όχι μόνο από τους φιλάθλους του Ρούβα, αλλά κι ένας χαμός εντός αγωνιστικού χώρου.
 Από τον Ιωνικό  ξεχώρισαν οι Βασιλείου, Κορακάκης,Μαρουκάκης,Πολυχρόνης, Σιμιτζής, ενω΄από τον Ρούβα οι  Κεφαλούκος, Παντελής Αργυράκης
ΡΟΥΒΑΣ: Ντόμπος, Πετράς, Ρουμπάκης, Αργυράκης, Τζιράκης, Κεφαλούκος, Νταβιγλάκης (51' Κλωνάρης), Πουλάκης, Φουκαράκης (80' Μαραγκάκης), Τριανταφύλλου, Παντελής
ΙΩΝΙΚΟΣ: Μπαμπανιώτης, Σκλιοπίδης, Κουλακάρης, Μακρής, Γρομιτσάρης (46' Χρυσάφης), Σιμιτζής, Βασιλείου, Πολυχρόνης, Μαρουκάκης, Κορακάκης, Μπεκατώρος (67' Παπασπύρου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου