"Παλικάρι" ο Περαμαικός 2-1 στο Περιστέρι

Ζωντανός στην μάχη τηςε παραμονής παρέμεινε  ο Περαμαικός παίρνοντας σπουδαία νίκη σατο Περιστέρι με 2-1 σε πενα παιχνίδι τελικός και για τις δύο ομάδες.
Ο Περαμαικός, παρά τις σημαντικές του απουσίες, μαεστρικά στημένος από τον νέο του τεχνικό Γ. Παπακαλοδούκα πήρε  την σπουδαία νίκη απόλυτα δίκαια, μάλιστα αν ήταν πιό ουσιαστικός στο τελευταίο 15λεπτο θα είχε καθαρίσει πολύ πιό εύκολα το παιχνίδι.
 Τα αυτονόητα έκανε ο κ. Παπακαλοδούκας, στήνοντας ορθολογικά  την ομάδα του Περαμαικού, που και την άμυνα έδεσε, αλλά και τον χώρο του κέντρου προσπάθησε να "γεμίσει".

Ο Περαμαικός κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 28΄  με ωραία προσδπάθεια και σούτ του Αλέκου Κακλαμάνου, ενώ στην συνέχεια δημιούργησε δύο καλές ακόμη ευκαιρίες με τον Κακλαμάνο, και τον Δημγκιόκα, αλκλά στο 42΄ο άλλοτε άσσος του Περαμαικού ο Συράκος με κοντινή κεφαλιά έφερε το παιχνίδια στα ίσα για το Περιστέρι.
 Στην επανάληψη το Περιστέρι απείλησε στο 62΄ και στο 66΄ με τον Συράκο, αλλά ο Μώτος ήταν σε καλή μέρα, για να φθάσουμε στο 70΄ όταν ο Ανδριανόπουλος έβγαλε ωραία σέντρα στον Λαμπρινάτο που  με κεφαλιά σημείωσε το 1-2.
 Από εκεί και πέρα το Περιστέρι βγήκε όλο μπροστά, για να ισοφαρίσει, και ο Περαμαικός στρην  κόντρα έχανε την μιά ευκαιρία μετά την άλλη.
 Από τον Περαμαικό, υπέρτεροι οι Χάλαρης, Χατζηγιαννάκος,Λαπατάς, Δημγκιόκας, Σαμλίδης, Κακλαμνάνος, ενώ από το Περιστέρι πάλεψαν οι Συράκος, Μπέλης
 Αρκετά καλή η διαιτησία του Κορίνθιου Κακριδή
 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Τικταπανίδης, Πλέστης Π( 69΄ Δήμος), Βασίλογλου, Ποστόλης, Μηλιός, Χέλμης, Μπόσιος, ΠλέστηςΧ., Συράκος, Μπέλης, Ηλιάδης ( 46΄Σαμπράκος)
 ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ: Μώτος, Σαμαράς, Σαμλίδης, Καραγιάννης ( 73΄  Δεμερτζής), Χάλαρης, Λαπατάς, Ντούμπερετ,  Χατζηγιαννάκος  Κακλαμάνος ( 60΄ Ανδριανόπουλος), Δημγκιόκας, Λαμπρινάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου