Χωρίς να ιδρώσει ο Ιωνικός 3-0 τον Ατρόμητο

 Χωρίς να ιδρώσει ο Ιωνικός κέρδισε με 3-0 τον Ατρόμητο Πειραιά, και παραμένει σε θέση βολής στην μάχη της διεκδίκησης της ανόδου στον 5ο όμιλο
 Το παιχνίδι έγινε στην άδεια Νεάπολη, λόγω της τιμωρίας του Ιωνικού..
 Ο Ιωνικός μετά το πρώτο 20λεπτο  ανέλαβε πλήρως την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο το γκολ ήρθε στο  56΄ με
ένα πέναλτι που εκτέλεσε ο Χρυσάφης, και το οποίο κέρδισε ο Μαρουκάκης σε σπρώξιμο από τον Μπέλια.
 Το  2-0 σημείωσε στο  71΄ ο Ατματζίδης με ωραίο γυριστό σούτ μετά από κόρνερ του Χρυσάφη, ενώ το 3-0 σημείωσε σε ανύποπτη φάση ο Χρυσάφης με ένα σούτ έξω από την μεγάλη περιοχή που αιφνιδίασε τον γκολκήπερ Γκιόκα, ο οποίος νόμισε ότι η μπάλα  φεύγει άουτ.
 Ο Ατρόμητος ξεκίνησε καλά και στο 18΄ ο Καλογιάννης χόρεψε την άμυνα του Ιωνικού, ωστόσο  πρό του Μπαμπανιώτη καθυστέρησε κι έχασε μοναδική ευκαιρία.
 Στο 25΄ κεφαλιά του Σταμπούλογλου τράνταξε την οριζόντια δοκό του Ατρόμητου, και στην επιστροφή ο Χρυσάφης από κοντά δεν μπόρεσε να στείλει, την μπάλα στα δίχτυα.
 Στο 30΄  ο  Βουρτζιώτης  σούταρε για να αποκρούσει ο  γκολκήπερ Γκιόκας, στο 32΄ ο Μαρουκάκης από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο 40΄ ο Λοιζίδης από καλή θέση βιάστηκε και σούταρε άουτ.
Ο Χρυσάφης στο 42΄ , και ο ίδιος με κοντινή κεφαλιά  στο 44΄ αστόχησε από καλές θέσεις.
 Ο Ατρόμητος που είχε ελλείψεις έχασε τον Κρητικό σταο  37΄ λόγω τραυματισμού ενώ  από το 70΄ συνέχισε με 10 παίχτες λόγω τραυματισμού του Στεφανή κι ενώ είχαν γίνει και οι 3 αλλαγές.
Από τον Ιωνικό ξεχώρισανοι Χρυσάφης, Ατματζίδης, Παπασπύρος, ενώ θετικόταταος ήταν στο ντεμπούτο του ο νεαρός  Βουρτζιώτης, από τον Ατρόμητο προσπάθησαν οι  Καλογιάννης, Ράπτη, Λοιζίδης 
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Πουλημά( Κερκύρας)
 ΙΩΝΙΚΟΣ : Μπαμπανιώτης, Ατματζίδης, Σκλιοπίδης, Γρομητσάρης, Σταμπούλογλου( 46΄Σιμιτζής), Παπασπύρος, Κοροκάκης,  Καλέργης( 69 ΄Βασιλείου), Μαρουκάκης, Χρυσάφης, Βουρτζιώτης( 75΄ Μπερνιδάκης)
 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Γκιόκας,  Μπέλιας(  69΄ Κακάβας), Κεσανίδης,  Μηλίώνης, Κρητικός( 37΄ λ.τρ. Στεφανής), Στρατής( 65΄ Πιστόλης) Παντελίδης,  Λοιζίδης, Δανασής, Ράπτης, Καλογιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου