Έγραψε ιστορία η Θύελλα Ραφήνας

Η Θύελλα Ραφήνας έγραψε ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη ομάδα που κέρδισε  την ΑΕΚ.
 Μπροστά σε περίπου 3000 φιλάθλους στο Μενίδι, στην συντριπτική τους πλειοψηφία φίλαθλοι της ΑΕΚ η Θύελλα μαεστρικά στημένη από τον νεαρό τεχνικό Γιώργο Αρχοντάκη, κι έχοντας την βοήθεια της τύχης πήρε ένα τεράστιο αποτέλεσμα, ένα αποτέλεσμα που ανοίγει διάπλατα την  πόρτα της παραμονής στην Γ΄ Εθνική.

 Σκόρερ για την ομάδα της Ραφήνας ο Πειραιώτης Γιώργος Μητρόπουλος η χρυσή αλλαγή του  Αρχοντάκη, με τον νεαρό επιθετικό να μπαίνει στπο γήπεδο ελάχιστα πρίν, και στην πρώτη τουμ επαφή να σημειώνει το μοναδικό τέρμα της συνάντηςσης. 
Η ΑΕΚ είχε την υπεροχή, και ειδικά στο α΄ ημίχρονο δημιούργησε φάσεις ωστόσο βρήκε μπροστά τον εξαιρετικό Κατσούλη να πιάνει τα άπιαστα.
  Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ χάθηκε στο 17', με τον Μπρέσεβιτς να κάνει την κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Τσουκαλά, ενώ στο 29' ο Κατσούλης έδιωξε σε κόρνερ το φάουλ του Πλατέλλα. Ο Κατσούλης  απέκρουσε στο 37' το σουτ του Κορδέρο, κρατώντας ανέπαφη την εστία του. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα της ΑΕΚ ήταν πολύ κακή, οι "κιτρινόμαυροι" δημιούργησαν λιγότερες ευκαιρίες, κυρίως με σουτ εκτός περιοχής, για να φθάσουμε στο 90΄ όταν ο Kατσούγκρης  εκτέλεσε κόρνερ, κι ο Μητρόπουλος εκμεταλεύθηκε την σύγχηση στα καρέ της ΑΕΚ και από κοντά να στέλνει την μπάλα στγα δίχτυα της ΑΕΚ
ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Κατσούλης, Ματζώρος, Καμπάσης, Σερέτης, Τασόπουλος, Ντούνης, Χαρακτίδης, Ανδράλας(85΄ Πασάς), Γεραγοτέλης(88΄ Μητρόπουλος), Κατσούγκρης, Ραμπαβίλας (69' Δημοσπύρος)
ΑΕΚ: Βούρας, Τσουκαλάς, Πεταυράκης (53' Γεωργέας), Ρόβας, Σταθάκης, Κορδέρο, Γροντής (53' Ράμα), Ντακόλ, Μπρέσεβιτς, Ανάκογλου, Πλατέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου