Με ηθικό και ψυχολογία ο Περαμαικός

Με ανεβασμένη ψυχολογία, και καλό ηθικό ο Περαμαικός ετοιμάζεται για το προσεχές παιχνίδι με τον Αγιο Νικόλαο.
 Είναι γεγονός ότι ο ερχομός του Γιώργου Παπακαλοδούκα   βοήθησε πολύ τον Περαμαικό, αφού το κλίμα πλέον έχει αρχίσει να γίνεται πολύ καλό, και πλέον υπάρχει  η αισιοδοξία ότι η συνέχεια θα είναι καλή για τον ιστορικό σύλλογο του Περάματος.

 Ο κ. Παπακαλοδούκας πάντως και πάλι αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, αφού ο νεαρός Ερρίκος - από τους πλέον σταθερούς παίχτες της ομάδας φέτος - θα απουσιάσει και πάλι, όπως κι ο Σιδέρης, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βεστάκη που κάνει προσπάθεια να επανέλθει.
 Πρόβλημα τραυματισμού επίσης αντιμετωπίζει ο πολύπειρος Αλέκος Κακλαμάνος, ενώ στις προπονήσεις  έχει επανέλεθει κι ο νεαρός Γεωργιάδης που δείχνει ότι ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε.
 Στα θετικά  η επιστροφή του  Νταλάκου που εξέτισε την ποινή του, κι αναμένεται να δώσει λύσεις στον  τεχνικό του Περαμαικού.
 Να σημειωθεί ότι η διοίκηση του κ. Θόδωρου  Κουντούρη προέβη σε πληρωμές στο ποδοσφαιρικό τμήμα τις προηγούμενες ημέρες, δείχνοντας με τον τρόπο, της ότι είναι διατεθειμένη να στηρίξει την προσπάθεια για την  παραμονή στην κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου