Την πίτα της έκοψε η Προοδευτική

Την καθιερωμένη κοπή πίτας πραγματοποίησε την Δευτέρα βράδυ η Προοδευτική στο γνωστό στέκι B & B της πλατείας Ελευθερίας στον Κορυδαλλό. Το «παρων» έδωσαν το διοικητικό συμβούλιο, το τεχνικό τιμ, η ανδρική ομάδα, καθώς και φίλαθλοι της ομάδας. Σε σύντομη (συγκινητική) ομιλία ο Γιώργος Μουζουράκης
στάθηκε πολύ γρήγορα στα προβλήματα της ομάδας και την προσπάθεια που γίνετε να υπάρξει αύριο για την ομάδα. Κάλεσε τον κόσμο της Προοδευτικής να στηρίξουν την ομάδα στην δύσκολη περίοδο που διανύει, και στάθηκε ιδιαίτερα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους οποίους ευχαρίστησε για την υπέρ προσπάθεια που καταβάλουν.
Παροντες και οι κ. Τραγάκης αντιπρόεδρος της βουλής που απηύθυνε σύντομο χαιρετισμο,χαιρετισμο σύντομο απηύθυνε και ο αντιπεριφερειάρχης Στεφάνου Χρήστος. Αυτός που κέρδισε εντυπώσεις με την ομιλία του ήταν ο πρόεδρος ΠΕΦΟ κ. Μπαρμπης Κωνσταντίνος.
Ακόμα το παρόν έδωσαν οι κ. Αθανασιάδης Λεωνίδας αντιπεριφερειάρχης. ο τ. υπουργός κ. Νεράντζης, Οι υποψήφιοι δήμαρχοι Μελάς και Διάκος, και από την Ένωση Ποδοσφαιρικών σωματείων Πειραιά παρευρέθηκαν το μέλος του  Δ.Σ. κ. Γιώργος Κουνιάς ο διευθυντής της Ένωσης κ.Παν. Νταλάκος, και ο γιατρός κ. Νικητοπουλος.
Όσο για τους τυχερούς της βραδιάς τα 2 φλουριά έτυχαν στους ποδοσφαιριστές Αλεξίου και Σιδηρόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου