Καραισκάκη και φέτος η γιορτή

Στο "Γ. Καραισκάκης" το επόεμενο Σαββάτο 8 Μαρτίου και φέτος θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Πειραιά ανάμεσα στον Αετό Κορυδαλλού και τον Εθνικό Πειραιά.
 Παρά τα συνεχή παιχνίδια που είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν στο Καραισκάκη, τελικά η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν στέρησε από τον Ερασιτεχνικό Ποδοσφαιρικό Πειραιά το στολίδι για την   κορυφαία ποδοσφαιρική γιορτή.

 Στο Καραισκάκη ως γνωστόν την Τετάρτη που πέρασε έγινε το ματς του Ολυμπιακού με την Μάνστεστερ, την Κυριακή ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον ΠΑΟ, την Δευτέρα  θα κάνει προπόνηση η Εθνική μας ομάδας, την Τρίτη η Εθνική της Νοτίου Κορέα, την Τετάρτη είναι προγραμματισμένο το διεθνές φιλικό των  δύο Εθνικών, κι αμέσως μετά το Σαββάτο στις 8 του Μάρτη οι πύλες του Γ. Καραισκάκης θα ανοίξουν για να φιλοξενήσουν τους  φίλους του Πειραικού ποδοσφαίρου, τους φιλάθλους του Εθνικού, και του Αετού Κορυδαλλού.
 Παρά το λίγου του χρονικού διαστήματος που υπάρχει μέχρι τις 8 /3 υπάρχει κινητοποίηση ώστε  τα πάντα να οργανωθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Αμέσως μετά  την ενημέρωση από την διοίκηση του Ολυμπικακού για την παραχώρηση του Γ. Καραισκάκης, στα γραφεία της ΕΠΣΠ έγινε η πρώτη οργανωτική συνάντηση ανάμεσα στα μέλη της διοίκησης , ενώ για την ερχόμενη Τρίτη είναι προγραμματισμένη  συνάντηση ανάμεσα στους εκπροσώπους των δύο φιναλίστ την διοίκηση του γηπέδου, την αστυνομική διεύθυνση Πειραιά, και τα μέλη του Δ.Σ της ΕΠΣΠ, ώστε να δρομολογηθούν οι απαραίτητες ενέργειες, που θα αφορούν  όλα όσα έχουν σχέση με τον τελικό .
 Εχόντος καλώς των πραγμάτων και  "καιρού επιτρεπόντος, εκτιμάται ότι και φέτος στο Καραισκάκη θα βρεθούν  περισσότεροι από 6000 θεατές , αριθμός φιλάθλων τεράστιος για  ερασιτεχνικά δεδομένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου