Παραιτήθηκε ο Στασινόπουλος στον Περαμαικό

Οργή και πάλι για την διαιτησία 

Παρελθόν αποτελεί από τον  Περαμαικό ο τεχνικός  Βασίλης Στασινόπουλος, ο οποίος παραιτήθηκε αμέσως μετά τη  λήξη του αγώνα με τη Θύελλα Ραφήνας, όπου η ομάδα του Περάματος γνώρισε οδυνηρή ήττα.
 Μιά παραίτηση που έγινε αποδεκτή από την διοίκηση του Περαμαικού, με τους παράγοντες του συλλόγου

 να αναζητούν  πλέον τον αντικαταστάτη του. Το Δ/Σ του Περαμαϊκού  ευχαριστεί τον κ. Στασινόπουλο  για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα και του εύχεται καλή συνεχεία στην προπονητική διαδρομή του.
  Κατά τα αλλά, οργή επικρατεί στις τάξεις των «πρασίνων» για μια ακόμη φορά με αφορμή την διαιτησία. Οι «πράσινοι» εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση στην οποία πνέουν μένεα κατά της ΚΕΔ/ΕΠΟ ζητώντας ισονομία και σεβασμό στην ομάδα τους:
     «Δυστυχώς, για μια ακόμη φορά γίναμε θεατές του ίδιου έργου. Άλλη μια διαιτησία «επιστημονική», άλλο ένα λεπτό χειρουργείο σε βάρος του Περαμαϊκού. Το μόνο που αλλάζει από Κυριακή σε Κυριακή είναι το όνομα του θύτη. Την μια εβδομάδα λέγεται Σταυρουλακης, την άλλη Βουρανης, την άλλη Νικολοπουλος, Μανουχος κ.ο.κ. Χθες στον αγώνα με τη Θύελλα Ραφήνας λεγόταν Καλογερακος. Κι επειδή σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση, εμείς πλέον είμαστε πεπεισμένοι  ότι εκτελείται κάθε εβδομάδα σχέδιο εξόντωσης του Περαμαϊκού, ώστε να «αδειάσει» γρήγορα η ομάδα μας τη γωνιά σε όσους δυσαρεστούνται από την παρουσία της . Είναι τόσα και συνεχόμενα τα κρούσματα που πλέον δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάτι άλλο…
  Αμ δε όμως κύριοι της ΚΕΔ/ΕΠΟ. Σας μάθαμε πια. Θα πρέπει κι εσείς όμως να γνωρίζετε ότι εμείς στον Περαμαικο δεν τρώμε κουτόχορτο . Βιώνουμε κάθε Κυριακή σχεδόν την κατά γράμμα και βήμα-βήμα  εκτέλεση του σχεδίου. Αρχικά ήταν προφανές (οι δυο σφαγές ελεώ Σταυρουλακη στην Κρήτη το αποδεικνύουν περίτρανα), τώρα τελευταία γίνεται με πιο «λεπτό», πιο «αφανή» τρόπο, πως ακριβώς «βολεύει» πολλούς για να ισχυρίζονται ότι «δεν διαμορφώθηκε αποτέλεσμα» και να κοιμούνται ήσυχοι, θεωρώντας πως μας έπεισαν. Ως εδώ ήταν όμως. Από δω και πέρα , ανοχή δεν υπάρχει. Κύριοι της ΚΕΔ/ΕΠΟ. Ο Περαμαικος έχει στερηθεί πάμπολλες φορές  φέτος την ισονομία στα παιχνίδια του και απαιτούμε σε αυτό να μπει ένα τέλος. Το έχουμε πει επανειλημμένα: μην εκλαμβάνετε την σιωπή και την ανοχή του Περαμαικου ως αδυναμία. Μας προκαλείτε… Ο Περαμαικος απαιτεί το αυτονόητο: ισονομία και δικαιοσύνη. Κι αυτό γιατί δεν έχει δώσει δικαιώματα σε κανέναν.  Απαιτούμε να σεβασθείτε επιτέλους  την ομάδα μας. Κι αν όντως δεν επιδιώκετε την εξόντωση του Περαμαϊκού, φροντίστε να το αποδείξετε από δω και στο εξής ορίζοντας  διαιτητές ακριβοδίκαιους που μοιράζουν το καρπούζι στη μέση κι όχι στυγνούς «χειρουργους» των οποίων τα δυσβάστακτα εξοδολογια  αναγκαζόμαστε εκβιαστικά να πληρώνουμε συνεχώς από την τσέπη μας, χωρίς να έχουμε από πουθενά απολαβές και κέρδη (μιας και τα όποια έσοδα από τα εισιτήρια είναι επιεικώς πενιχρά) και εισπράττουμε από αυτούς προκατειλημμένη και ασεβή διαιτητική συμπεριφορά…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου